صنایع معدنی
-
مدیر اکتشاف ایمیدرو :
میزان حفاری اکتشافی معادن به یک میلیون و ۷۷۳ هزار متر رسید/ ۱۲۲۵۰ میلیارد ریال سرمایهگذاری در اکتشاف
مدیر اکتشاف ایمیدرو اعلام کرد: گزارش فعالیت های اکتشافی ایمیدرو و شرکتهای زیرمجموعه و تابعه حاکی است؛ میزان حفاری اکتشافی معادن از سال ۹۲ تا پایان سال ۱۴۰۱ به یک میلیون و ۷۷۳ هزار متر رسیده است.
-
معاون وزیر صمت خبر داد؛
تولید اطلاعات پایه زمینشناسی در ۸۰ هزار کیلومتر مربع از مناطق کشور
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت از فعالیتهای اکتشافی در زمینه عنصر لیتیم خبر داد و گفت: سازمان زمینشناسی امسال برای نخستین بار در تاریخ خود تولید اطلاعات پایه را در پهنههایی در مجموع به وسعت ۸۰ هزار کیلومتر مربع در سطح کشور انجام میدهد.
-
سخنگوی دولت:
در دولت سیزدهم، معدن رشد ۲.۶ درصدی داشته است
سخنگوی دولت گفت: سال گذشته در راستای مبارزه با فساد، حدود ۱۸۰۰ پروانه غیرفعال اکتشاف و ۷۹ پروانه غیرفعال بهرهبرداری ابطال شد؛ برخی از این معادن ۲۵ سال غیرفعال باقی مانده بود.
-
رئیس گروه سامانه اطلاعات مکانی دادههای سازمان زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی کشور معرفی کرد:
نخستین مرکز شاخه جدید سیستم اطلاعات اکتشافی در سازمان زمینشناسی
رئیس گروه سامانه اطلاعات مکانی دادههای سازمان زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی کشور، نخستین مرکز شاخه جدید سیستم اطلاعات اکتشافی در سازمان زمینشناسی را معرفی کرد.
-
مدیر کل صنعت، معدن و تجارت اصفهان خبر داد:
۱۱ معدن غیر فعال در اصفهان احیا شد
مدیر کل صنعت، معدن و تجارت اصفهان با اشاره به اینکه احیای واحدهای معدنی یکی از مهم ترین برنامه ها در دولت سیزدهم است، گفت: سال گذشته ۱۱ معدن غیرفعال و راکد این استان احیا و به چرخه فعالیت بازگشت.
-
مجری طرح توانمندسازی فارغ التحصیلان بخش معدن و صنایع معدنی ایمیدرو اعلام کرد:
برنامه برگزاری ۲ دوره آموزشی رایگان برای «سرویس و نگهداری» و «نحوه کار با ماشین آلات معدنی»
مجری طرح توانمندسازی فارغ التحصیلان بخش معدن و صنایع معدنی ایمیدرو اعلام کرد: این سازمان ۲ دوره آموزشی رایگان «سرویس و نگهداری ماشین آلات معدنی» و «نحوه کار با ماشین آلات معدنی (کامیون فوق سنگین)» برگزار می کند.
-
ارایه گزارشهای به روز شده «صنایع معدنی» در پورتال ایمیدرو
دفتر صنایع معدنی ایمیدرو، گزارشی به روز شده از بخش های مختلف صنایع معدنی را منتشر کرد. فایل این گزارش در پورتال ایمیدرو در دسترس مخاطبان قرار گرفته است.
-
افزایش ۸.۷ درصدی تولید زغال سنگ هند در آوریل ۲۰۲۳/ اهداف دولت برای کاهش وابستگی به واردات
تولید زغال سنگ هند طی آوریل ۲۰۲۳ میلادی نسبت به مدت مشابه سال گذشته شاهد رشد ۸.۶۷ درصدی بود.
-
رئیس هیئت عامل ایمیدرو در مراسم آغاز عملیات اجرایی طرح تولید نوار نقاله استیل کورد:
احداث کارخانه تولید نوار نقاله، کاهش ارزبری قابل توجهی به همراه دارد
رئیس هیئت عامل ایمیدرو گفت: اجرای طرح احداث کارخانه تولید نوار نقاله، کاهش ارزبری قابل توجهی برای کشور به همراه دارد.
-
ایراسین بررسی میکند:
مس ۱۱ هزار دلاری چشم انتظار تقاضای چین
سیمون موریس، رئیس بیس متالز در مرکز تحقیقاتی CRU میگوید عرضه مس به بازارهای جهانی کاهش یافتهاست و در طول ۱۰ سال آینده نیز به طرز چشمگیری کاهش پیدا میکند، در مقابل کاهش واردات چین طی ماههای گذشته باعث شده تا قیمت مس افزایش خاصی نداشته باشد.
-
یادداشت اختصاصی ایراسین؛
ایران؛ بهشت سرمایهگذاری معدنی
شواهد آماری، حاکی از فراوانی ذخایر معدنی ایران و توان بالقوه بالای این صنعت در اقتصاد کشور دارد و با توجه به سند چشمانداز ۱۴۰۴ و تولید ۷۰۰میلیون تن ماده معدنی، توجه ویژه به بخش معدن و صنایع معدنی بهعنوان یک صنعت خودکفا (معدن به جای نفت) میتواند نقش موثری در رشد اقتصادی کشور داشته باشد.
-
آینده بخش معدن روشن است
فناوری قرار است کار در بخش معدن را متحول و این حوزه را بهشدت برای نیروهای انسانی جذاب کند. معدن در سالهای اخیر به دلیل رشد سریع فناوریهای جدید و سازگاری با تغییرات اجتماعی و محیطی، دستخوش تحولات چشمگیری شده است.
-
مقام مسئول سازمان زمینشناسی خبر داد:
تولید اطلاعات پایه زمینشناسی به میزان ۸۰ هزار کیلومتر مربع از سطح کشور
مدیرکل دفتر برنامهریزی، فنآوری و بودجه سازمان زمینشناسی گفت: طرح تحول زمینشناسی و اکتشاف ذخایر معدنی طی فعالیت ۱۸ ماهه خود منجر به تولید اطلاعات پایه زمینشناسی، اکتشافی و ژئوفیزیک هوایی به میزان ۸۰ هزار کیلومتر مربع از سطح کشور شده است.
-
مدیر مرکز تحقیقات یزد خبر داد؛
امضای تفاهم نامه راهاندازی مرکز کارآفرینی و نوآوری مواد معدنی
تفاهم نامه همکاری راه اندازی "مرکز کارآفرینی و نوآوری مواد معدنی ایران" در راستای ترویج فرهنگ آموزش و مهارت آموزی و توانمند سازی کارآفرینی بین مرکز تحقیقات مواد معدنی ایران یزد با پارک علم و فناوری به امضا رسید.
-
ایراسین بررسی میکند؛
روزهای بد آلومینیوم ادامه دار است؟
قیمت فلز آلومینیوم در بازارهای جهانی طی ماه های گذشته بر خلاف قیمت سایر فلزات پایه نزولی بود. مس یک سال گذشته بارها بیشتر از ۹ هزار دلار معامله شد ولی قیمت جهانی آلومینیوم از ۴ هزار دلار تا ۲ هزار دلار ریزش کرد و حالا در روزهایی که انتظار میرفت قیمت آلومینیوم به ثبات نسبی برسد؛ اخبار سیاستهای جدید آمریکا در قبال واردات آلومینیوم از روسیه بازار این فلز را ملتهب کرده است.
-
ایراسین بررسی میکند:
خوشبینی به افزایش قیمت کامودیتیها
دبیرکل سازمان کشورهای صادرکننده نفت، از افزایش تقاضای چین برای نفت طی شش ماه دوم سال میلادی خبر داد، زیرا تا ۸۰ روز دیگر بسیاری از محدودیتهای کرونایی چین برطرف خواهد شد و با افزایش تقاضا برای کامودیتیها شرایط برای افزایش درآمد دلاری شرکتهای حوزه معدن ایدئال خواهد شد.
-
جعفری در مراسم انعقاد تفاهم نامه همکاری آموزشی اشتغال پایدار سربازان اعلام کرد:
پایش اصلی طرح ها پس از تامین مالی، موضوع نیروی انسانی است
رئیس هیئت عامل ایمیدرو اعلام کرد: پایش اصلی طرح های بخش معدن و صنایع معدنی پس از تامین مالی، موضوع نیروی انسانی متخصص و ماهر است.
-
فرهنگسازی مقدمه هوشمندسازی است
یک فعال معدنی گفت: معدنکاری هوشمند بهترین راه برای افزایش بهرهوری و کاهش مخاطرات موجود در معدنکاری است.
-
رئیس سازمان ملی بهرهوری خبر داد:
تحقق ۶.۲ درصدی بهرهوری در بخش معدن و صنایع معدنی
رئیس سازمان ملی بهرهوری گفت: در سال ۱۴۰۰ در بخش معدن و صنایع معدنی، رشد بهرهوری ۶.۲ درصد بوده است.
-
پایان اردیبهشت ۱۴۰۲؛ آخرین مهلت ارسال ایدههای نوآورانه اینوماین
دبیرخانه دائمی جشنواره ایدههای ارزش آفرین معدن و صنایع معدنی (اینوماین) در طرح زیست بوم نوآوری و فناوری بخش معدن و صنایع معدنی (ایمینو)، آخرین مهلت ارسال ایدههای نوآورانه را پایان اردیبهشت سال ۱۴۰۲ اعلام کرد.
-
نقش معادن در امنیت کشور
امنیت یک مفهوم است که برای توسعه اقتصادی، اجتماعی و سیاسی یک کشور همواره مدنظر قرار می گیرد. برخی سیاستگذاران امنیت را مهمترین عامل برای جذب سرمایه و توسعه اقتصادی میدانند و کاهش آن را از جمله عوامل تضعیف کننده اقتصاد و مهاجرت بیان میکنند.
-
جاده ۴ بانده راهگشایی معادن
بررسی نشستها و هماندیشیهای بخش خصوصی و دولتی در حوزه معدن طی یکماه گذشته برآیند کلی را نشان میدهد که منعکسکننده نگاه ۴ وجهی این دو بخش معدنی است.
-
تولید مواد معدنی برزیل در ۲۰۲۲؛ کاهش ۱۲درصدی تولید، رشد ۲۶درصدی درآمد
تولید مواد معدنی در برزیل طی سال ۲۰۲۲ میلادی نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۲درصد کاهش یافت با اینحال درآمد معدنی این کشور رشد ۲۶ درصدی را تجربه کرد.
-
سرپرست مجتمع سنگ آهن سنگان خبر داد:
رکوردشکنیهای پیاپی در «عسلویه شرق کشور» از آغاز دولت سیزدهم
سرپرست مجتمع سنگ آهن سنگان وابسته به ایمیدرو گفت: این معدن مشهور به عسلویه شرق کشور از ابتدای فعالیت دولت سیزدهم موفق به ثبت رکوردهای پیاپی در حفاری اکتشافی، استخراج سنگآهن، باطلهبرداری، تولید کنسانتره و گندله شده است.
-
مشاور تحول دیجیتال ایمیدرو مطرح کرد:
بهره گیری از انقلاب صنعتی چهارم؛ شرط بقای بخش معدن و صنایع معدنی
مشاور تحول دیجیتال ایمیدرو گفت: بهره گیری از انقلاب صنعتی چهارم نه تنها یک انتخاب بلکه شرط بقای بخش معدن و صنایع معدنی است.
-
لزوم افزایش اکتشافات در کشور/ محصولات کیفی و باارزش افزوده بالا در صنعت فولاد تولید شود
مدیرعامل شرکت ملی فولاد ایران گفت: یکی از گلوگاه های امروز کشور موضوع معادن است و باید با تسهیل در برخی قوانین و مقررات، میزان اکتشافات را افزایش داد.
-
خراسان جنوبی بر مدار معدن توسعه مییابد
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان جنوبی گفت: عزم دولت سیزدهم توسعه استان بر مدار و محوریت بخش معدن است.
-
سرپرست مرکز تحقیقات فرآوری مواد معدنی ایران در گفتگو با ایراسین مطرح کرد:
مرکز تحقیقات مواد معدنی ایران به دنبال رفع گلوگاه ها و مشکلات حوزه معدن است
سرپرست مرکز تحقیقات فرآوری مواد معدنی ایران تصریح کرد: مرکز تحقیقات مواد معدنی ایران به دنبال رفع گلوگاه ها و مشکلات حوزه معدن است بدین منظور با گردآوری نیروهای فنی و کارشناسان متخصص برای عارضه یابی در حوزه کنسانتره و گندله وارد عمل شده است.
-
افزایش ۵ درصدی صادرات محصولات معدنی
مدیر اقتصادی و توسعه سرمایه گذاری ایمیدرو گفت: در ۹ماهه امسال ۳۵میلیون تن محصولات معدنی صادر شده است که این میزان در مقایسه با پارسال از لحاظ وزنی، ۵ درصد افزایش داشته است.
-
دبیر انجمن سنگآهن ایران در گفتگو با خبرنگار ایراسین مطرح کرد:
بسته پیشنهادی انجمن سنگ آهن ایران برای توسعه معادن و صنایع معدنی
دبیر انجمن سنگآهن ایران گفت: برنامهها و پیشنهاداتی در زمینه اصلاح زیرساختها و نظام حکمرانی به نهادهای ذیربط از سوی انجمن سنگآهن ایران ارائهشده و یکی از اقدامات شاخص، طراحی و ارائه مدلی برای موفقیت بیشتر بخش معدن در قالب اهداف کوتاهمدت و بلندمدت است.