اخبار بیشتر معدن و صنایع معدنی
-
ایراسین بررسی میکند:
اخبار بد و تمام نشدنی آفریقای جنوبی برای بازار مواد معدنی
انتشار اخبار منفی از آفریقای جنوبی طی ماههای گذشته بارها بازار جهانی مواد اولیه را متشنج کرده است. این اخبار شامل خروج قطارهای باری از ریل، شرایط آب و هوایی نامساعد و به تازگی اعتصابات کارگری در نیروگاهها میشود.
-
ایراسین بررسی میکند:
ریزش شدید قیمتها در زنجیره وانادیوم با افت تقاضای فولادسازان
قیمتها در زنجیره وانادیوم همزمان با افت تقاضای فولادسازان با کاهش شدیدی مواجه شد. آلیاژ وانادیوم نیترید VN۱۶ با افت بیش از ۳۲۰۰ یوانی به ۱۰۷ هزار و ۵۰۰ یوان به ازای هر تن رسید و فرووانادیوم FeV۸۰ در یک عقب نشینی ۳۲۰۰ یوانی با قیمت ۱۲۴ هزار و ۸۰۰ یوان به ازای هر تن معامله شد.
-
ایراسین بررسی میکند:
نوسان در بازار باتری با ممنوعیت صادرات هیدروکسید کبالت کنگو
تمدید ۳ ماهه ممنوعیت صادرات هیدروکسید کبالت از جمهوری دموکراتیک کنگو منجر به رشد قیمت کبالت و باتریهای سرب-اسید در بازارهای جهانی شد. گزارشها نشان میدهد در صورتی که جایگزینی برای هیدروکسید کبالت کنگو وجود نداشته باشد باید منتظر رشد بیشتر قیمت باتری باشیم.
-
معاون امور معادن وزارت صمت:
استخراج و تولید معادن حتی یک روز هم در جنگ تحمیلی اخیر تعطیل نشد
معاون امور معادن و صنایع معدنی وزارت صمت با اشاره به وضعیت استخراج، بهره وری و تولید صنایع معدنی گفت: در جریان حمله رژیم منحوس صهیونیستی هیچیک از واحدهای حوزه معدن و صنایع معدنی تعطیل نبود و معادن نیز با رعایت استانداردها و مباحث ایمنی معادن در جبهه تولید فعال بودند.
-
ایراسین بررسی میکند؛
افزایش جهانی تقاضا برای مس به بیش از ۵۰ میلیون تن تا ۲۰۵۰/ چالش تامین سرمایه در حوزه معادن و اکتشافات معدنی مس
جدیدترین پیشبینیها درحالی از رشد جهانی تقاضا برای مس به حدود ۵۶ میلیون تن تا سال ۲۰۲۵۰ حکایت میکند که انتظار میرود میزان تولید این فلز معدنی از سال ۲۰۲۷ به دلیل کاهش سرمایهگذاری در حوزه معادن و اکتشافات معدنی نزولی شود. تحلیلگران معتقدند افزایش قیمت مس منجر به تشویق سرمایهگذاری در این حوزه میشود.
-
ایراسین بررسی میکند؛
بازار نیکل در دام رکود فصلی و ضعف تقاضا/ فرصت مناسب واردات نیکل به ایران
بازار نیکل و سولفات نیکل در روزهای گذشته با رکود فصلی و ضعف تقاضا مواجه شد تا نیکل کانال ۱۵هزار دلار را ترک کند. تحلیلگران مدعیاند قیمت نیکل و سولفات نیکل در کوتاهمدت به دلیل مازاد عرضه به سطوح پایینتری سقوط میکند. درمقابل نزولی شدن قیمتها فرصت مناسبی برای واردکنندگان ایرانی جهت واردات نیکل با قیمت پایینتر است.