شاخص بورس ۳ هزار واحد افت کرد

شاخص بورس ۳ هزار واحد افت کرد
عصمت صادقیان
چهارشنبه ۲۵ مهر ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۵

شاخص بورس در جریان معاملات امروز بازار سرمایه با افت ۳ هزار واحدی روبرو شد.

به گزارش ایراسین، در جریان دادوستدهای امروز بازار سرمایه، بیش از ۷ میلیارد و ۵۲۳ میلیون سهم و حق تقدم به ارزشی بالغ بر ۴ هزار و ۲۲۱ میلیارد تومان در بیش از ۲۴۲ هزار نوبت مورد دادوستد قرار گرفت و شاخص بورس با افت ۳ هزار و ۵۱۷و احدی در ارتفاع ۲ میلیون و ۶۵ هزار و ۷۴۴و احد قرار گرفت.

بیشترین اثر منفی بر دماسنج بازار سهام در روز جاری به نام نمادهای معاملاتی کگل، شبندر و شتران شد و در مقابل نمادهای معاملاتی وغدیر، فولاد و شپدیس با رشد خود مانع افت بیشتر نماگر بازار سهام شدند.

بر اساس این گزارش، در بازارهای فرابورس ایران هم با معامله ۳ میلیارد و ۸۳۳ میلیون ورقه به ارزش ۷ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان در ۱۳۱ هزار نوبت، شاخص فرابورس (آیفکس) ۷۰و احد افت کرد و در ارتفاع ۲۱ هزار و ۶۰۰و احد قرار گرفت.

بر اساس گزارش ایسنا، در این بازار هم امروز بیشترین اثر منفی بر شاخص فرابورس به نام نمادهای معاملاتی وسپهر، کگهر و بپاس شد و در مقابل نمادهای معاملاتی حسینا، سپیدار و نیان بیشترین اثر مثبت را بر این شاخص به نام خود ثبت کردند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

گفت‌وگو

پربازدیدهای اقتصاد

یادداشت

تازه‌ترین‌ها اقتصاد

ویدیوی صفحه

دیدگاه