• ۱۲ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۵۳
  • کد خبر: 74591
  • readingTime: ۱ دقیقه
سد

یک مقام مسئول با اشاره به بحران کم‌آبی و ضرورت باز تخصیص منابع، از عملیاتی‌شدن بازار مبادله آب در پنج دشت کشور خبر داد و بر نقش سیاست‌های اقتصادی در مدیریت بهینه منابع آبی تأکید کرد.

به گزارش ایراسین، سیدمحمد آهویی، مدیرکل دفتر اقتصاد و بهره‌وری آب با اشاره به چالش کم‌آبی، تغییرات اقلیمی و فشار فزاینده تقاضا، بر نقش تعیین‌کننده سیاست‌های اقتصادی در باز تخصیص منابع آب تأکید کرد.

وی با ارائه گزارشی از اقدامات انجام‌شده در زمینه توسعه بازار آب، اظهار کرد: بر اساس نتایج مطالعات امکان‌سنجی انجام‌شده توسط دانشگاه‌های معتبر کشور و شرکت‌های مشاور، بازار مبادله آب بین بخش‌های مختلف مصرف در پنج منطقه پایلوت شامل دشت‌های یزد اردکان، قزوین، خواف، سمنان و کاشان، عملیاتی شده است.

به گفته آهویی، این بازارها در چارچوب مقررات تنظیمی و با ایجاد سازوکارهای فنی از جمله نصب ابزارهای اندازه‌گیری، اصلاح و تعدیل پروانه‌ها، تعیین سقف مجاز برای عرضه‌کنندگان و متقاضیان، و با رعایت ملاحظات زیست‌محیطی و تعادل‌بخشی آبخوان‌ها اجرایی شده‌اند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 11 =