• ۳۱ فروردین ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۳
  • کد خبر: 72515
  • readingTime: ۱ دقیقه
سربازی

معاون وظیفه عمومی ف. ا. ا. اصفهان در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: کلیه مشمولانی که برگ آماده به خدمت به تاریخ اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۴ دریافت کرده اند، می‌بایست با مراجعه به یکی از دفاتر خدمات الکترونیک انتظامی (پلیس +۱۰)، برگ معرفی نامه مشمولان به مراکز آموزش را دریافت و برابر اطلاعات مندرج درآن اقدام کنند.

به گزارش ایراسین، سرهنگ اکبر معادلی گفت: این دسته از مشمولان می‌بایست روز دوشنبه یکم اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۴ درساعت، محل و مراکزی که در برگ معرفی نامه مشمولان اعلام شده (ورزشگاه نقش جهان)، حضور یابند و به خدمت دوره ضرورت اعزام شوند.

مشمولان اعزامی می‌بایست برگ واکسن مننژیت و دوگانه را در روز اعزام به همراه داشته باشند.

مشمولان می‌بایست اصل مدارک مورد نیاز اعم از برگ آماده به خدمت، برگ محل مراجعه، کارت ملی و شناسنامه، مدارک مربوط به شرایط خاص را به همراه خود داشته باشند.

در این اطلاعیه آمده است، عدم حضور به موقع در زمان و محل‌های تعیین شده، غیبت محسوب شده و برابر ماده ۱۰ و ۵۸ قانون خدمت وظیفه عمومی با آنان رفتار خواهد شد. این معاونت دراین اطلاعیه متذکرشده است، متقاضیان در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر می‌توانند به پایگاه اطلاع رسانی سازمان به نشانی www.vazifeh.police.ir و یا از طریق کانال خبرسربازی در پیام رسان های داخلی (سروش، روبیکا و ایتا) به نشانی khabaresarbazi@ ازآخرین اخبار مربوطه مطلع شوند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 7 =