یوسفی: به آینده امیدوار هستیم

یوسفی: به آینده امیدوار هستیم
شهراد باغستانی
دوشنبه ۱۲ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۸

بازیکن تیم فوتبال سپاهان گفت: فردا با تمام امیدمان در زمین حاضر می‌شویم؛ تا وقتی امید هست باید تلاش کنیم و به پیروزی فکر می‌کنیم، باید ابتدا در این بازی به پیروزی برسیم و پس از آن ببینیم که در بازی دو تیم دیگر گروه چه اتفاقی می‌افتد و به صعود امیدوار باشیم و همه به آینده امیدوار هستیم.

به گزارش ایراسین، آریا یوسفی بازیکن تیم فوتبال سپاهان در نشست خبری پیش از دیدار با استقلال تاجیکستان اظهار داشت: بازی قبلی در لیگ قهرمانان آسیا بازی سختی برای ما بود اما با این حال ما امید به فردا داریم و تلاش بسیاری صورت می‌دهیم.

وی ادامه داد: فردا با تمام امیدمان در زمین حاضر می‌شویم؛ تا وقتی امید هست باید تلاش کنیم و به پیروزی فکر می‌کنیم، باید ابتدا در این بازی به پیروزی برسیم و پس از آن ببینیم که در بازی دو تیم دیگر گروه چه اتفاقی می‌افتد و به صعود امیدوار باشیم.

یوسفی درباره وضعیت خودش و ارتباط با سرمربی گفت: خدا را شکر شرایط تیم خوب است؛ تیم خیلی خوشحال است و تمرینات شادابی داریم؛ در حال حاضر از نظر بدنی خودمان را ارتقا می‌دهیم و از نظر تاکتیکی هم برنامه‌هایی داریم.

بازیکن تیم فوتبال سپاهان خاطرنشان کرد: امیدوار هستم که بعد این بازی در لیگ برتر ایران نیز عملکرد خوبی از خودمان به نمایش بگذاریم.

وی در پایان گفت: آقای کارترون نیز مربی بزرگی است و خوشحالم که اینجا حضور دارد، من چیزهای زیادی از ایشان یاد می‌گیرم؛ همینطور بچه‌ها و همه به آینده امیدوار هستیم.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

گفت‌وگو

پربازدیدهای مسئولیت‌اجتماعی

یادداشت

تازه‌ترین‌ها مسئولیت‌اجتماعی

ویدیوی صفحه

دیدگاه