-
ایراسین بررسی میکند؛
مازاد عرضه نیکل باوجود تاخیر در صدور مجوزهای معدنی اندونزی
وزارت صنعت و معدن اندونزی با تاخیر در صدور مجوزهای معدنی خود میزان استخراج و عرضه نیکل را کاهش داده است. ولی طبق برآوردهای گروه بینالمللی مطالعات نیکل تولید جهانی نیکل اولیه در سال ۲۰۲۵ حوالی ۳.۷۳۵ میلیون تن خواهد بود که این مسئله سبب مازاد عرضه ۱۹۸هزار تنی نیکل میشود.
-
مدیرعامل چادرملو عنوان کرد؛
افزایش تولید چادرملو فراتر از ظرفیت اسمی/ تمرکز بر توسعه بالادستی و اکتشاف ذخایر جدید
مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی چادرملو گفت: با وجود چالشهای جدی در حوزه انرژی و گاز، شرکت معدنی و صنعتی چادرملو توانسته است از ظرفیت اسمی تولید فراتر رود.
-
همدان پایلوت سرمایه گذاری و اکتشاف ذخایر گوهرسنگ انتخاب شد
جلسه کمیته تخصصی اکتشاف گوهرسنگ با محوریت تدوین الگوی مناسب برای ایجاد بسترهای سرمایهگذاری و اکتشاف ذخایر در حوزه گوهرسنگ، برگزار و در آن «استان همدان» به عنوان پایلوت اجرای این برنامه معرفی شد.
-
ایراسین بررسی میکند؛
فاز بلاتکلیفی در بازار فلزات معدنی در آستانه تعطیلات چین
بازار فلزات و سنگهای معدنی در دهه سوم ماه آوریل نوسانات جزئی تجربه کردند که علت اصلی این موضوع افت تقاضا به ویژه از سوی چینیها به دلیل نزدیک شدن به تعطیلات روز کارگر عنوان میشود. ولی رشد جزئی تقاضا برای سرب از سوی آمریکاییها افزایش قیمت این فلز معدنی را به همراه داشت.
-
پروژه مس جانجا؛ محرک اشتغال و توسعه اقتصادی در سیستان و بلوچستان
فرهاد شهرکی، نماینده مردم زابل در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر ظرفیتهای اقتصادی پروژه مس جانجا، آن را بهعنوان نمادی از امید برای توسعه پایدار سیستان و بلوچستان معرفی کرد و گفت: این پروژه میتواند با ایجاد اشتغال و بهبود زیرساختها، نقش مؤثری در کاهش وابستگی کشور به واردات ایفا کند
-
ثبت بالاترین رقم سرمایهگذاری و حفاری اکتشافی ایمیدرو در سال ۱۴۰۳
رئیس هیأت عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) گفت: میزان حفاریهای اکتشافی ایمیدرو به همراه شرکتهای زیرمجموعه در سال گذشته به ۶۷۰ هزار متر رسید. این رقم بیشترین عملکرد ایمیدرو در حفاریهای اکتشافی است که تاکنون به ثبت رسیده است.
-
حضور پررنگ شرکتهای دانشبنیان معدنی در اینوتکس ۲۰۲۵
شرکتهای فعال در بخش معدن و صنایع معدنی با حمایت مرکز نوآوری و فناوری صنایع معدنی ایران (ایمینو)، در چهاردهمین نمایشگاه بینالمللی نوآوری و فناوری «اینوتکس ۲۰۲۵»، حضوری فعال خواهد دشت.
-
صدور ۵۰۰ پروانه بهره برداری در حوزه معادن آذربایجان غربی
سرپرست سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان غربی گفت: بیش از ۵۰۰ پروانه بهره برداری در حوزههای مختلف از جمله سنگهای تزئینی، غیر فلزی و مواد پلی متال در استان صادر شده است.
-
بازگشت پنج معدن غیرفعال گیلان به چرخه تولید
معاون امور صنایع و معادن سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان اظهار کرد: در راستای فعالسازی معادن و محدودههای غیرفعال در اختیار برخی از سرمایهگذاران این سازمان برنامهریزی دارد حداقل پنج معدن را به چرخه تولید برگرداند.
-
رئیس انجمن سنگ ایران:
بخش معدن از استخراج تا فرآوری نیاز به سرمایهگذاری دارد
بهرام شکوری، رئیس انجمن سنگ ایران با اشاره به لزوم سرمایهگذاری جدید در حوزه معادن کشور گفت: بخش معدن از اکتشاف تا استخراج و فرآوری، صنایع پایین دستی و زنجیره معدنی نیاز به سرمایهگذاری دارد تا از خام فروشی فاصله بگیرد.
-
معادن ایران جدول مندلیف برای سرمایهگذاری است
رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت ایران گفت: معدن ایران دارای ظرفیتهای مختلف است و مانند جدول مندلیف سرمایه گذاران را جذب میکند.
-
پروانه بهرهبرداری برای ۶ معدن در غرب خراسان رضوی صادر شد
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت سبزوار گفت: ۶ معدن با سرمایهگذاری ۵۰۴ میلیارد ریال طی یک سال گذشته با هدف افزایش تولید در این شهرستان فعال شده است.
-
ایراسین بررسی میکند:
رکود در معادن قلع و کاربرد جدید نیکل بازار مواد معدنی را صعودی کرد / آخرین اخبار محصولات معدنی
معاملات محصولات معدنی در هفته جاری کم نوسان آغاز شد با این حال کاربرد جدید نیکل در صنعت باتری سازی و رکود در معادن قلع اندونزی و کنگو با افزایش قیمت این محصولات در بازارهای جهانی همراه بود.
-
ایراسین بررسی میکند؛
کاهش استخراج و تولید سنگ آهن در برزیل درپی بارندگیهای شدید
بارش شدید باران در مجتمع معدنی شمال برزیل منجر به کاهش استخراج و تولید سنگ آهن شد. براین اساس تولید این فلز معدنی توسط شرکت برزیلی واله به عنوان یکی از بزرگترین تولیدکنندگان سنگ آهن جهان طی سه ماه ابتدایی سال ۲۰۲۵ با کاهش بیش از چهار درصدی به حوالی ۶۷میلیون تن رسید.
-
ثبت بالاترین رکورد در تولید سالانه شرکت طلای زرشوران
بزرگترین معدن طلای خاورمیانه در زرشوران تکاب به تولید سالانه هزار و چهل و سه کیلو و ۷۵۱ گرم طلا دست یافت.
-
مشاور نوآوری و اقتصاد دانشبنیان شرکت ملی صنایع مس ایران منصوب شد
هادی نیلفروشان مشاور نوآوری و اقتصاد دانشبنیان شرکت ملی صنایع مس ایران شد.
-
رئیس امور صنعت و معدن سازمان برنامه و بودجه خبر داد؛
اعتبار بخش معدن به ۳۴ همت رسید / بودجه ۲۴ همتی برای پرتاب ماهوارهها
رئیس امور صنعت، معدن، بازرگانی و ارتباطات سازمان برنامه و بودجه کشور گفت: امسال حوزه معدن، اکتشافات معدنی و تأمین ایمنی آن در اولویتهای کلیدی دولت قرار گرفته و به همین دلیل بودجه این بخش با افزایش ۱۵۰ درصدی نسبت به سال قبل، به ۳۴ هزار میلیارد تومان رسیده است.
-
رئیس هیأت مدیره شرکت ملی مس منصوب شد
غلامرضا شافعی به عنوان رئیس هیأت مدیره شرکت ملی صنایع مس ایران انتخاب شد.
-
بیشترین تعداد ضمانتنامه های معدنی در سال گذشته صادر شد
سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی اعلام کرد: صندوق بیمه سرمایه گذاری فعالیتهای معدنی، در سال گذشته بیشترین تعداد ضمانت نامه و بیمه نامه را به نسبت سالهای گذشته، صادر کرد.
-
ایراسین بررسی میکند؛
سقوط آزاد قیمت مس در چهارمین ماه ۲۰۲۵
قیمت مس در نخستین روزهای ماه آوریل در بورس فلزات لندن به پایینترین رقم خود طی ۱۷ ماه گذشته رسید. طبق برآوردهای رویترز قیمت این فلز معدنی در سال ۲۰۲۵ به دلیل تنشهای تجاری در جهان، سیاستهای حمایتی آمریکا و نگرانی از کمبود عرضه جهش قابل توجهی نخواهد کرد.
-
در چهارمین همایش آزمایشگاههای زنجیره معدن و فولاد کشور مطرح شد؛
نقش هوش مصنوعی در آینده آزمایشگاههای صنعت
در چهارمین همایش آزمایشگاههای زنجیره معدن و فولاد کشور، شرکت فولاد هرمزگان با ارائه مقالهای تخصصی به بررسی «آینده شیمی و آزمایشگاههای صنعت در حضور هوش مصنوعی» پرداخت. این همایش با هدف همافزایی و ارتقای توانمندیهای آزمایشگاههای صنعت فولاد، به میزبانی شرکت فولاد خوزستان برگزار شد و به تبادل اطلاعات فنی و تخصصی در حوزههای مختلف آزمایشگاهی پرداخت.
-
برنامه همکاریهای مشترک ایمیدرو با چین؛ از ساخت نیروگاه خورشیدی تا توسعه زنجیره مس
رئیس سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) از برنامه همکاریهای مشترک این سازمان با چین؛ از ساخت نیروگاه خورشیدی تا توسعه زنجیره مس خبر داد.
-
رئیس هیأت عامل ایمیدرو عنوانکرد؛
زنجیره معادن؛ زمینه مناسب توسعه روابط اقتصادی با ازبکستان
رئیس هیأت عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی (ایمیدرو)، حوزه معدن و صنایع معدنی را زمینه مناسبی برای توسعه روابط با ازبکستان اعلام کرد.
-
ایراسین بررسی میکند؛
رکود بر بازار سنگهای معدنی سایه افکند
رکود در طول سومین هفته از ماه آوریل بر بازار سنگ و فلزات معدنی سایه افکند تا بهای منیزیم به پلههای نخست از کانال ۱۷ هزار دلار در هر تن کاهش یابد. قیمت سنگ معدنی زیرکن نیز به دلیل افت تقاضا به ویژه از سوی چین بدون تغییر باقی بماند.
-
مدیرکل دفتر امور بهرهبرداری وزارت صمت خبر داد؛
تعیین تکلیف محدودههای معدنی بلوکه شده فارس
مدیرکل دفتر امور بهرهبرداری وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: در سال سرمایهگذاری برای تولید تعیین تکلیف محدودههای معدنی بلوکه شده در کشور در دستور کار قرار گرفته است تا با سرعت بیشتر شاهد حجم زیادی از سرمایهگذاری در حوزه معدن باشیم.
-
رئیس سازمان زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی کشور:
اولویت سازمان زمینشناسی مشارکت بخش خصوصی در اکتشافات معدنی است
معاون وزیر صمت و رئیس سازمان زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی کشور، از برنامهریزی برای مشارکت بخش خصوصی در فرآیند اکتشافات معدنی خبر داد و گفت: این مشارکت شامل واگذاری برخی از طرحهای اکتشافی به شرکتهای خصوصی و همچنین ارائه خدمات مشاورهای در این حوزه خواهد بود.
-
در سال ۱۴۰۳ صورت گرفت؛
رشد ۸ درصدی تولید کارنالیت در مجتمع پتاس خوروبیابانک
مدیر مجتمع پتاس خوروبیابانک با تاکید بر تمرکز به منظور افزایش تولید گفت: سال گذشته مجتمع رشد ۱۲ درصدی در استخراج و رشد ۸ درصدی تولید کارنالیت، را تجربه کرد .
-
در جریان مجمع عمومی فوقالعاده صورت گرفت؛
تصویب افزایش سرمایه شرکت ملی مس / سرمایه فملی ۲۷ همت افزایش یافت
مجمع عمومی فوقالعاده شرکت ملی صنایع مس ایران با حضور بیش از ۷۱ درصد سهامداران به منظور تصویب افزایش سرمایه این شرکت برگزار شد.
-
ایراسین بررسی میکند:
حاشیه سود منفی در زنجیره فولاد با وجود ریزش قیمت سنگآهن
سنگ آهن در معاملات اخیر کانال ۱۰۰ دلار را از دست داد و تا ۹۷ دلار به ازای هر تن سقوط کرد با این حال حاشیه سود محصولات فولادی منفی شد. دادهها نشان میدهد نرخ بهرهبرداری از کورههای بلند چین افزایش یافته است ولی تقاضا در پایینترین سطح طی ۳ سال اخیر قرار دارد.
-
تجهیزات فرسوده ایمنی معادن را تهدید میکند
استفاده از تجهیزات و دستگاههای فرسوده که عمر برخی از آنها به بیش از نیم قرن میرسد، نه تنها ایمنی و بهره وری را در معادن کشور کاهش داده است بلکه سبب بروز حوادث و افزایش تلفات انسانی در قعر تونلهای معادن میشود.