فولاد چین
-
ایراسین بررسی میکند؛
کیفیت در دستور کار فولادسازان چینی قرار گرفت
براساس تصمیم جدید انجمن آهن و فولاد چین از آنجایی که کاهش مصرف فولاد در بازار داخلی چین سبب افت کارایی کارخانههای فولادی در این کشور شده، فولادسازان باید کیفیت را به جای کمیت در اولویت قرار دهند و از میزان تولید خود بکاهند تا تعادل بین عرضه و تقاضا برقرار شود.
-
ایراسین بررسی میکند؛
سایه رکود بر بازار سنگآهن چین
کاهش تقاضا برای محصولات فولادی در چین درپی کسادی بازار املاک این کشور سبب افت چشمگیر قیمت سنگ آهن در آخرین روزهای مارس ۲۰۲۴ شد. به اعتقاد فولادسازان چینی بهبود یافتن وضعیت بازارهای داخلی در آوریل نیز دور از انتظار خواهد بود.
-
ایراسین بررسی میکند؛
کاهش تولید روزانه فولاد در چین
تولید روزانه فولاد خام در چین از اوایل مارس ۲۰۲۴ به ۱۰۴۰۰ تن در روز رسید و طبق اطلاعات انجمن آهن و فولاد چین این میزان بیانگر کاهش تولید ۰.۵ درصدی است. فولادسازان چینی علت اصلی افت تولید روزانه را کاهش تقاضا و رکود بازار داخلی عنوان میکنند.
-
ایراسین بررسی میکند؛
افزایش ۳۷ درصدی واردات زغالسنگ ککساز به چین
طبق آمار اداره کل گمرک چین واردات زغاسنگ ککسازی به چین در دو ماه ابتدایی سال ۲۰۲۴ بالغ بر ۱۷.۸۹ میلیون تن برآورد شد. مغولستان، روسیه و استرالیا تامینکنندههای اصلی زغال سنگ ککسازی در چین به حساب میآیند.
-
ایراسین بررسی میکند؛
افزایش نسبی تقاضا برای محصولات فولادی در چین
بررسیها نشان میدهد فعالان در حوزه ساختمانی درپی گرم شدن هوا فعالیت خود را از ۱۵ مارس آغاز نمودهاند. به دنبال این موضوع تقاضا برای محصولات فولادی در حوزه ساختمانی چین تا حدودی افزایش یافت و نرخ بهرهبرداری از کوره قوس الکتریکی در این کشور بالا رفته است.
-
ایراسین بررسی میکند؛
چالش فولادسازان چینی برای تامین نقدینگی
افت تقاضا برای محصولات فولادی کاهش چشمگیر قیمت میلگرد، مفتول، ورق گرم و ورق سرد در بازار داخلی چین را به دنبال داشته است تا جایی که فولادسازان چینی بیش از همیشه برای تامین نقدینگی مورد نیاز در سال ۲۰۲۴ نگران هستند.
-
ایراسین بررسی میکند؛
کاهش قیمت ورق گرم چین برای سومین هفته متوالی
ورق گرم و سرد چین در هفته دوم مارس ۲۰۲۴ برای سومین هفته متوالی با کاهش تقاضا در سطح بینالمللی مواجه شد. هرچند فولادسازان چینی از قیمت تولیدات خود کاستهاند ولی همچنان بازار داخلی و صادراتی آنها در رکود به سر میبرد.
-
ایراسین بررسی میکند؛
افزایش حجم ذخایر سنگ آهن در چین
ذخایر سنگ آهن وارداتی در ۴۵ بندر اصلی چین طی ۱۱ هفته متوالی به ۱۴۱.۵ میلیون تن افزایش یافت. بررسی جزئیات محمولههای وارداتی از رشد ذخیره گندله، کنسانتره و کلوخه آهن در بنادر چین حکایت میکند.
-
ایراسین بررسی میکند؛
کاهش شدت مصرف انرژی چالش ۲۰۲۴ فولادسازان چینی
هدف چین کاهش ۲.۵ درصدی شدت مصرف انرژی در سال ۲۰۲۴ است و جهت تحقق این هدف بر روی بخشهای پرمصرف مانند فولادسازی متمرکز شدهاند. درمقابل فولادسازان چینی معتقدند وضع قوانین جدید در راستای محدودیت مصرف انرژی خساراتی را به بخش فولادسازی و اقتصاد این کشور وارد میسازد.
-
ایراسین بررسی میکند؛
سنگآهن با ریزش قیمت به استقبال نشست دو قلو رفت!
مجموعه جلسات سران کشور چین معروف به نشست دوقلو کمتر از چند روز دیگر برگزار خواهد شد تا شاید از جدیدترین بستههای حمایتی دولت چین برای بخش مسکن رونمایی شود. قیمت سنگآهن در فاصله چند روز مانده تا این نشست به شدت سقوط کرد.
-
ایراسین بررسی میکند؛
افزایش تولید روزانه فولاد در چین
آمار انجمن آهن و فولاد چین از رشد تولید روزانه فولاد در این کشور حکایت میکند و میزان تولید روزانه فولاد در این کشور از ۱۱ تا ۲۰ فوریه نسبت به ده روز گذشته ۱.۵ درصد معادل ۳۱ هزار تن در روز افزایش یافت.
-
یادداشت اختصاصی ایراسین:
سقوط اقتصاد چین، اوجگیری هند / ظهور یک ابرقدرت اقتصادی در آسیا
دادههای آماری نشان میدهد اقتصاد چین در طول سالهای گذشته با سرعت زیادی تضعیف شدهاست درحالی که اقتصاد هند در مدت کوتاهی در بسیاری از شاخصها مانند MSCI رشد خیرهکنندهای به ثبت رساندهاند. آنها در بخشهای مختلف موفق به سبقت از چینیها شدهاند.
-
ایراسین بررسی میکند؛
کاهش ذخایر سنگ آهن در چین
تولید روزانه فولاد در چین در تاریخ ۹ تا ۱۶ فوریه افزایش قابل توجهی یافت. درمقابل تامین کنندگان مواد اولیه در ایام تعطیلات سال نو چینی فعالیت خود را متوقف کردند که این موضوع سبب کاهش ۱۳.۴ میلیون تنی ذخایر سنگ آهن وارداتی در این کشور شد.
-
یادداشت اختصاصی ایراسین؛
فرصت تاریخی برای افزایش صادرات فولاد ایران در سال ۲۰۲۴
کشور چین اواخر ژانویه ۲۰۲۴ از برنامه کاهش ۱۰ تا ۱۵میلیون تنی صادرات فولاد در سال ۲۰۲۴ خبر داد. این خبر نوید فرصتی ویژه برای فولادسازان ایرانی میدهد تا با افزایش صادرات، سهم یک یا دو میلیون تنی از کسری ۱۵میلیون تنی صادرات فولاد چین در سال را ۲۰۲۴ به خود اختصاص دهند.
-
تولید صنعت فولاد چین در نوامبر ۲۰۲۳ افزایش یافت
تولید فولاد خام، آهن اسفنجی و محصولات فولادی چین طی نوامبر ۲۰۲۳ میلادی با افزایش همراه بود.
-
رشد ۳ درصدی صادرات جهانی فولاد
پس از عملکرد ضعیف سال گذشته، تجارت جهانی فولاد تا کنون در سال ۲۰۲۳ افزایش یافته است. میزان صادرات جهانی فولاد در ژانویه تا سپتامبر سال جاری ۳ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد داشته و به ۱۹۵ میلیون تن رسیده است.
-
کاهش تولید و افزایش صادرات فولاد چین در ۹ ماهه ۲۰۲۳+ اینفوگرافی
تولید فولاد چین هر چند در ماههای نخست سال ۲۰۲۳ افزایشی بوده اما از ماه پنجم به بعد سیر کاهشی به خود گرفته است، با این حال صادرات فولاد این کشور ۹ ماهه ۲۰۲۳ را در یک جریان رو به رشد پشت سر گذاشت.
-
توسعه ۲ میلیون تنی تولید فولاد در اندونزی / قرارداد همکاری میان فولادسازان اندونزیایی و چینی انعقاد شد
فولادساز اندونزیایی برای ساخت یک واحد فولاد ۲ میلیون تنی با فولادساز چینی وارد قرارداد همکاری امضا کرد.
-
تجارت فولاد چین در ۹ ماه نخست ۲۰۲۳ / اصلیترین مقاصد صادراتی کدام کشورها هستند؟
چین در ۹ ماهه نخست سال ۲۰۲۳ با نزدیک به ۳۲ درصد رشد سالانه ۶۶ میلیون و ۸۲۰ هزار تن فولاد صادر کرد. در همین حال واردات فولاد به این کشور نزدیک به ۳۲ درصد کاهش داشت.
-
امریکا و اتحادیه اروپا ارزانفروشی فولاد چین را بررسی میکنند / روابط تجاری غرب و شرق خدشهدار میشود؟
ارزانفروشی فولادسازان چینی در بازارهای اروپایی و امریکایی، مقامات این دو منطقه را به بررسی تاثیرات این اقدام بر صنعت فولادشان واداشته، این در حالی است که کوچکترین تنشی بین چین و اروپا پیامدهای اقتصادی نامطلوبی برای طرفین دارد.
-
ارزان فروشی چینیها داد فولادسازان برزیل را درآورد / تقاضا برای افزایش تعرفه واردات به ۲۵ درصد
انجمن فولاد برزیل خواهان افزایش تعرفه واردات فولاد به این کشور با هدف کاهش واردات محصولات چینی است. واردات فولاد چین به برزیل در هشت ماهه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته نزدیک به ۵۰ درصد بیشتر شد.
-
افزایش صادرات محصولات فولادی چین / در هفت ماهه سال ۲۰۲۳ چه محصولاتی به چه میزان صادر شد؟
دادههای گمرک چین حاکی از افزایش صادرات انواع محصولات فولادی این کشور در هفت ماهه سال جاری میلادی نسبت به مدت مشابه سال گذشته است.
-
غافلگیری چین برای کامودیتیها
پس از اجرای سیاست مالی انبساطی غیرمنتظره بانک خلق چین در هفته گذشته، بهای بسیاری از کامودیتیها از جمله محصولات آهنی در مسیر رشد قرار گرفت. به صورتی که کالاهایی همچون سنگآهن، فولاد و میلگرد رشد نرخ را به ثبت رساندند.
-
آمار تولید هفت ماهه فولاد چین منتشر شد / جریان افزایشی تولید در ماه ژوئیه نیز ادامه دارد؟
بنا بر دادههای مرکز ملی آمار چین تولید چدن، فولاد میانی و محصولات نهایی فولادی چین در هفت ماه نخست سال جاری میلادی نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش داشته است.
-
بیاعتنایی مس به تلاش سیاستگذاران چینی
پس از یکدوره رشد قیمت ناشی از نگرانی در خصوص عرضه، بهای فلزات اساسی همچون مس و آلومینیوم وارد فاز نزولی شد.
-
نوسان قیمتی سنگآهن و فولاد چین
مقاطع طویل فولادی در چین گران و سنگآهن ارزان شد. دولت محلی تانگشان، فولادسازان این کشور را موظف به کاهش اجباری تولید فولاد کرد؛ کاهش اجباری تولید فولاد در قطب اصلی فولادسازی چین زمینهساز افت تقاضا و در نتیجه کاهش بهای سنگآهن شده و همزمانی کاهش عرضه و رشد احتمالی تقاضا محرک رشد بهای مقاطع طویل فولادی بوده است.
-
صادرات فولاد چین بر مدار رشد
صادرات فولاد چین با کاهش تقاضای داخلی، به بالاترین حد در هفت سال گذشته رسید.
-
ایراسین بررسی میکند:
عطش چینیها در صادرات محصولات فولادی
صادرات محصولات فولادی چین در سال ۲۰۲۳ به بالاترین مقدار از سال ۲۰۱۶ میرسد و ادامه این روند احتمالا قیمتها در بازارهای جهانی را متاثر خواهد کرد. از طرفی کاهش ارزش یوان در سال جاری باعث شده تا جذابیت صادرات محصولات فولادی برای تولیدکنندگان این کشور دوچندان شود.
-
رشد ۵۵ درصدی صادرات فولاد چین در سال جاری میلادی
دادههای گمرک چین حاکی از افزایش ۵۵ درصدی صادرات فولاد این کشور در چهار ماه نخست سال جاری میلادی است. حجم صادرات در این مدت بیشتر از ۲۸ میلیون تن بوده است.
-
فولادیها چشمانتظار بازار املاک چین
انتشار اخباری مبنی بر احتمال کاهش محدودیتها برای خرید مسکن در چین بهدلیل تحریک بخش املاک و مستغلات موجب شد تا بهای سنگآهن و به تبع آن مقاطع طویل فولادی همچون میلگرد با رشد نرخ مواجه شوند.