تخصیص اعتبار مالیاتی، راهی برای ترمیم نهادهای آموزشی جنگ‌زده است؛

همکاری اقتصاد و فناوری برای بازسازی دانشگاه‌ها

همکاری اقتصاد و فناوری برای بازسازی دانشگاه‌ها
نرگس کاظمی
چهارشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۱۵:۲۹

در نشست مشترک معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رییس‌جمهور و وزیر امور اقتصاد و دارایی، بازسازی و تجهیز دانشگاه‌های آسیب‌دیده از جنگ رمضان از محل اعتبار مالیاتی در دستور کار قرار گرفت.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری ایراسین، حسین افشین، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رییس‌جمهور در نشست مشترک با سید علی مدنی‌زاده، وزیر امور اقتصادی و دارایی که صبح امروز نهم اردیبهشت‌ماه در محل معاونت علمی برگزار شد، گفت: در صورتی که یک شرکت بزرگ در دانشگاه‌های آسیب‌دیده از جنگ، سرمایه‌گذاری و ظرفیتی ایجاد کند، هزینه‌کرد بخش خصوصی به‌عنوان اعتبار مالیاتی محسوب می‌شود.

وی ادامه داد: زیرساخت‌های فناورانه آسیب‌دیده دانشگاه‌ها در جنگ اخیر کشور همگی در زمره زیرساخت‌های با سطح فناوری بالا و مصداق ماده ۱۱ قانون جهش تولید دانش‌بنیان هستند، از این نظر معاونت علمی آماده است تا از این ظرفیت بزرگ برای بازسازی زیرساخت‌های فناورانه آسیب‌دیده دانشگاه‌ها استفاده کند.

مدنی‌زاده نیز خاطرنشان کرد: ظرفیت اعتبار مالیاتی بند «ت» به عنوان کمک غیر مستقیم دولت برای سرمایه‌گذاری در احیای زیرساخت‌های فناورانه دانشگاه‌هاست.

وزیر اقتصاد همچنین از اعلام آمادگی معاونت علمی در فعال کردن این امکان قانونی برای تجهیز و بازسازی دانشگاه‌های آسیب‌دیده از جنگ رمضان، قدردانی کرد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

گفت‌وگو

پربازدیدهای تکنولوژی

یادداشت

تازه‌ترین‌ها تکنولوژی

ویدیوی صفحه

دیدگاه