سنگ آهن

تولید کنسانتره سنگ‌آهن شرکت‌های بزرگ معدنی کشور طی ۸ ماهه سال ۱۴۰۴ با ثبت رکوردی جدید به بیش از ۳۵ میلیون تن رسید؛ رقمی که نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد قابل توجهی را نشان می‌دهد.

به گزارش ایراسین و به نقل از ایمیدرو، تولید کنسانتره سنگ آهن شرکت‌های بزرگ طی ۸ ماهه امسال، با یک رکورد جدید، به بیش از ۳۵ میلیون تن رسید؛ ۱۰ شرکت بزرگ تولید سنگ آهن (گل گهر، چادرملو، توسعه معادن و صنایع معدنی خاورمیانه، صنایع معدنی فولاد سنگان، مرکزی، گهرزمین، توسعه فراگیر سناباد، اپال پارسیان سنگان، صباپور و جلال آباد) از ابتدای فروردین تا پایان آبان، ۳۵ میلیون و ۷۲۵ هزار و ۹۶ تن کنسانتره تولید کردند، این رقم در مدت مشابه سال گذشته، ۳۲ میلیون و ۹۰۱ هزار و ۹۸۰ تن بود.

میزان ارسال کنسانتره نیز طی ۸ ماهه با ۱۹ درصد افزایش نسبت به رقم مدت مشابه سال گذشته (۱۱ میلیون و ۱۱ هزار و ۷۶۴ تن)، به ۱۳ میلیون و ۱۲۷ هزار و ۴۱۶ تن رسید.

افزایش ۴۸ درصدی تولید دانه‌بندی

تولید سنگ آهن دانه بندی شرکت‌های بزرگ از ابتدای فروردین تا پایان آبان ۱۴۰۴ به یک میلیون و ۴۰۵ هزار و ۴۶۲ تن رسید. این رقم در مدت مشابه سال گذشته، ۹۵۰ هزار و ۷۲۲ تن بود که حاکی از افزایش ۴۸ درصدی است.
ارسال سنگ آهن دانه بندی نیز با افزایش ۱۸ درصدی، به یک میلیون و ۹۴ هزار و ۲۵۴ تن رسید. میزان ارسال این محصول طی مدت یاد شده در سال گذشته، ۹۲۳ هزار و ۶۵۶ تن بود.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =