• ۶ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۸:۵۱
  • کد خبر: 74334
  • readingTime: ۲ دقیقه
کار ایمنی

رئیس مؤسسه کار و تأمین اجتماعی گفت: نشست‌های تدوین اطلس ایمنی کار از بندهای قطعنامه هشتمین همایش ملی کار است و این مهم آغاز شده و در حال انجام است.

به گزارش ایراسین، ابراهیم صادقی فر، رئیس مؤسسه کار و تأمین اجتماعی در نهمین همایش ملی کار که در محل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برگزار شد، گفت: این همایش بستری است برای تضارب آرا و اندیشه‌ها و امیدواریم دبیرخانه همایش در این بستر، فضایی را ایجاد کند که تشکل‌ها به راه حل برسند.

وی اولویت مهم مؤسسه کار و تأمین اجتماعی را رسیدن به بسته سیاستگذاری و راه حل برای جامعه کار و تولید دانست.

صداقی فر تاکید کرد: از سیاست وفاق ملی و هم‌زبانی دولت و شرکای اجتماعی کار برای رسیدن به کمال عدالت اجتماعی در دبیر خانه همایش ملی کار حمایت می‌کنیم. و در این راستا از مسیر حوزه اشتغال، از بستر حوزه تعاون و با الهام از حوزه‌های آموزش‌های فنی و حرفه‌ای بهره برده‌ایم.

وی با بیان اینکه هشتمین همایش ملی کار در فضای بسیار مطلوبی برگزار شد، گفت: بندهای قطعنامه همایش هشتم در حال پیگیری است. بعضی از کارها به سال جاری عودت داده شده و برخی برای سال‌های آینده پیش بینی شده‌اند، چرا که ماهیت موضوعات به گونه‌ای است که در یک مجال یک ساله نمی‌گنجد.

رئیس مؤسسه کار و تأمین اجتماعی با اشاره به بندهای اجرا شده و در حال اجرای هشتمین همایش ملی کار، یادآور شد: طرح پژوهش برای کار کودکان، برنامه‌های توانمند سازی کارگران و پروژه ایران ماهر آغاز شده و با جدیت در حال پیگیری است.

وی افزود: نشست‌های تدوین اطلس ایمنی کار به همت معاونت روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و مرکز تحقیقات، تعلیمات حفاظت فنی و بهداشت کار نیز که از بندهای قطعنامه هشتمین همایش ملی کار بود، آغاز و در حال انجام است.

صادقی فر با اشاره به پیگیری مقاوله نامه چشم‌انداز صفر با پرچم داری سازمان تأمین اجتماعی، تصریح کرد: قرارداد آموزش ایمنی کارگران کارگاه‌های زیر ۱۵ نفر نیز با انعقاد تفاهم نامه کانون عالی انجمن‌های انجام شد و ۱۳ هزار بنگاه در این طرح آموزش دیدند.

دبیر نهمین همایش ملی کار گفت: دبیر خانه نهمین همایش ملی کار تصمیم گرفت از مسیر کارهای دبیری خارج شود و مسیر سیاستگذاری را برای خود انتخاب کند و سعی کرد به مجموعه‌ای برسد که بتوان از آن پیشنهاد سیاستی استخراج کرد.

صادقی فر گفت: در دوره قبل فضای حاکم بر همایش‌های ملی کار، گفتمان حاکم بر افراد سیاسی و اشخاص تأثیرگذار بود. در این دوره سعی کردیم نگاه را علمی‌تر کنیم و فضای پژوهشی تر و انتقادانه‌تری به پروژه‌های علمی بدهیم.

رئیس مؤسسه کار و تأمین اجتماعی گفت: مقاله‌ها پژوهش محور بودند از نویسندگان خواسته شد گزاره‌های سیاستی ارائه کنند و به همین دلیل تمام مقالات ارسال شده تأثیر چشمگیری بر بندهای قطعنامه داشتند.

وی تاکید کرد: برای قطعنامه نهمین همایش ملی کار ۱۲۰ بند تدوین و از این موارد ۲۹ بند برای ثبت در صحن مجمع عمومی همایش انتخاب شدند.

صادقی فر گفت: این آغاز راهی بسیار مهم برای ما در دبیرخانه همایش ملی کار است. این مسائل ما را بر آن داشت که رویکرد حل مسئله و توانمندسازی بر اساس توصیه‌های سیاستی را برای خود ایجاد کنیم و از همه پژوهشگران دعوت می‌کنیم برای همراهی در این مسیر به ما بپیوندند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 0 =