به گزارش ایراسین، شینا انصاری در نشست هماهنگی اقدام ملی برای حفاظت از گونه فوک خزری با تاکید بر اهمیت توجه به حفاظت از فوک خزری افزود: با توجه به تلفات اخیر باید حساسیتهای حفاظتی درباره این موضوع به طور ویژه مد نظر قرار بگیرد.
وی اظهار کرد: اخیراً در نشست مشترک با ۵ کشور حوزه دریای خزر که در اجلاس نوسکی روسیه برگزار شد؛ معضلات و مشکلات موجود در دریای خزر از جمله کاهش سطح تراز آب دریا، آلایندهها، تخریب زیستگاهها و کاهش آبزیان مورد بررسی قرار گرفت.
انصاری با تاکید بر اینکه ما نیازمند همکاری منطقهای برای حفاظت از تنوع زیستی اکوسیستم خزر هستیم گفت: در موضوع دیپلماسی منطقهای باید نگاه ویژه به محیط زیست دریای خزر ایجاد شود و اقدامات مشترک برای حفاظت از گونههای در معرض خطر در این پهنه آبی بخصوص برای حفاظت از فوک خزری اجرایی شود.
انصاری تصریح کرد: با توجه به آنکه اجلاس کاپ ۷ قرار است در سالجاری به میزبانی تهران برگزار شود، موضوع حفاظت از فوک خزری به عنوان یکی از موضوعات اولویت دار حتماً در دستور کار این اجلاس قرار خواهد گرفت. همچنین در این فرایند برنامه اقدام که با همکاری مراجع علمی و متخصصین این حوزه تهیه شده مبنای عمل قرار میگیرد.
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست ضمن تاکید بر اهمیت همکاری بین بخشی با سازمانها و دستگاههای ذیربط از جمله سازمان شیلات و دامپزشکی گفت: تقویت همکاریها در سطح ملی میتواند موجب کاهش تعارضات برای حفظ این گونه آبزی شود.
انصاری گفت: برگزاری نشست کارشناسی قبل از اجلاس کاپ ۷ در زمینه حفاظت از فوک خزری میتواند کمک کننده باشد و دولت جمهوری اسلامی ایران تلاش میکند اهمیت این موضوع برای سایر کشورهای حوزه دریای خزر درک شود و در این مسیر ما نیازمند کمک و همراهی دستگاهها، دانشگاهها، سمنها و مراکز ذیربط هستیم.
ارسال نظر