توسعه ظرفیت لجستیک، راهبرد اصلی توکا فولاد
چهارشنبه ۹ آذر ۱۴۰۱ - ۱۷:۱۶

عضو هیات مدیره شرکت سرمایه‌گذاری توکا فولاد در حاشیه نمایشگاه ایران متافو گفت: توسعه ظرفیت ناوگان جاده‌ای و ریلی به عنوان بازوی لجستیک فولاد مبارکه راهبرد اصلی این شرکت محسوب می‌شود.

داود صافی دستجردی در گفتگو با خبرنگار ایراسین در حاشیه نوزدهمین نمایشگاه بین‌المللی ایران اظهار کرد: توکا فولاد علاوه بر اقدامات لجستیکی، در حوزه مالی نیز وارد شده و به نوبه خود برنامه‌ریزی‌هایی برای تقویت زنجیره فولاد در کشور دارد.
وی اضافه کرد: توکا فولاد با مشارکت در نمایشگاه متافو، تلاش می‌کند ضمن معرفی توانمندی‌های این شرکت بزرگ، بازار خود را گسترده‌تر از قبل نموده و به سایر بخش‌ها نیز ورود پیدا کند.
به گفته صافی دستجردی اکنون این شرکت با صنایعی نظیر صنعت مس در زمینه حمل و نقل ریلی و صنعت سیمان در زمینه مواد اولیه و سایر شرکت‌های خارج از هلدینگ توکا فولاد همکاری‌هایی را آغاز کرده است.
وی افزود: توکا فولاد از قدیمی‌ترین زیر مجموعه فولاد مبارکه محسوب می‌شود که در سال ۱۳۶۷ تأسیس شد و رویکرد آن حفظ دانش فنی و دانش تجهیزات فولاد مبارکه است و این شرکت نقش به‌سزایی در توسعه‌های آتی این شرکت خواهد داشت.
همچنین شرکت سرمایه‌گذاری توکا فولاد در دهه ۸۰ وارد بورس شد و اقدامات زیاد اجرایی در مجموعه حمل‌ونقل جاده‌ای، ریلی، نسوز، تولید، بازرگانی، معدن و پیمانکاری کشور را در کارنامه خود دارد.
صافی دستجردی گفت: تمرکز بر حوزه دیرگداز و مواد نسوز در کنار حمل‌ونقل یکی از اقداماتی است که در دستور کار قرار گرفته و در واقع با ورود به این حوزه‌ها، تنوع فعالیت برنامه‌ریزی شده است.
وی با اشاره به فعالیت‌ها و اقدامات گروه توکا در سال تولید، دانش‌بنیان، اشتغال‌آفرین تصریح کرد: برقراری ارتباط با دارندگان فناوری روز به منظور بهره‌گیری از دانش فنی آن‌ها و انتقال تکنولوژی و بومی‌سازی مورد توجه این شرکت است.

عضو هیئت‌مدیره شرکت سرمایه‌گذاری توکا فولاد تأکید کرد: امروز توکا ریل، بزرگ‌ترین هلدینگ ریلی کشور بوده و سهم عمده جابه‌جایی مواد اولیه و محصولات فولاد مبارکه و بسیاری از شرکت‌های معدنی کشور را به عهده دارد.

صافی دستجردی ضمن یادآوری این نکته که سه بخش در حمل‌ونقل ریلی شامل واگن، لوکوموتیو و ریل وجود دارد، افزود: اکنون در بخش واگن مشکلی وجود ندارد، اما در زمینه نیروی کشش و زیرساخت برای تحقق چشم‌انداز ۱۴۰۴ کمبودهایی وجود دارد.
به گفته عضو هیئت‌مدیره شرکت سرمایه‌گذاری توکا فولاد، امسال بر اساس قرارداد امضا شده بین گروه مپنا و فولاد مبارکه برای ساخت واگن با دانش داخلی برنامه‌ریزی‌های لازم انجام شده است.
وی تصریح کرد: دانش فنی هیچگاه مطلق نیست و هر روز ارتقا پیدا می‌کند؛ به همین خاطر باید تلاش کنیم تا از دانش فنی روز در سایر بخش‌ها نیز استفاده شود و همواره موضوع مهم بومی‌سازی در برنامه‌های همه شرکت‌ها قرار گیرد.
نوزدهمین نمایشگاه بین‌المللی متالورژی( متافو) از نهم تا دوازدهم آذرماه در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران، از ساعت 9 صبح تا ۱۵ پذیرای متخصصان و عموم علاقه‌مندان است.

شایان‌ذکر است برای آگاهی از رویدادها و اخبار لحظه‌ای این نمایشگاه به پایگاه خبری تحلیلی ایراسین مراجعه کنید.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

گفت‌وگو

پربازدیدهای فولاد

یادداشت

تازه‌ترین‌ها فولاد

ویدیوی صفحه

دیدگاه