با اعلام باشگاه سپاهان؛

مهدی توتونی سرمربی سپاهان نوین شد

مهدی توتونی سرمربی سپاهان نوین شد
چهارشنبه ۲ شهریور ۱۴۰۱ - ۱۶:۰۷

مربی با سابقه فوتبال کشور هدایت تیم  سپاهان ب (نوین) را بر عهده گرفت.

به گزارش خبرنگار ایراسین، مجتبی توتونی مربی با سابقه اصفهانی فوتبال کشور ، پس از انجام مذاکره با محمدرضا ساکت مدیر عامل باشگاه فولاد مبارکه سپاهان، هومن فیروزی مدیرعامل باشگاه سپاهان نوین و با تایید هیئت مدیره باشگاه فولاد مبارکه سپاهان هدایت تیم فوتبال ب سپاهان (سپاهان نوین) را به مدت یک فصل به عهده گرفت.

توتونی که دارای مدرک حرفه‌ای مربیگری فوتبال است، سابقه ۳۶ سال مربیگری در رشته ‌فوتبال را دارد و ۱۸ سال به عنوان مدرس AFC مشغول به فعالیت است.

وی سابقه حضور در تیم ملی جوانان به عنوان مربی و ۶سال سابقه مربیگری درلیگ دسته اول کشور را در کارنامه خود دارد. از موفقیت‌های توتونی در رده‌های پایه می‌توان قهرمانی تیم‌های نوجوانان، جوانان و امید سپاهان در کشور با هدایت وی اشاره کرد.

سرمربی تیم سپاهان ب به مدت ۳۰ سال مدرس تربیت بدنی دانشگاه اصفهان بوده و در زمان بازیگری خود پیراهن تیم‌های منتخب اصفهان در لیگ قدس و تام اصفهان در باشگاه‌های کشور را بر تن کرده است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

گفت‌وگو

پربازدیدهای مسئولیت‌اجتماعی

یادداشت

تازه‌ترین‌ها مسئولیت‌اجتماعی

ویدیوی صفحه

دیدگاه