معاون وزیر نیرو و رئیس سازمان ساتبا مطرح کرد؛

آزادسازی ظرفیت‌های راکد تجدیدپذیر

آزادسازی ظرفیت‌های راکد تجدیدپذیر
سمانه رمضانی
دوشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۵ - ۱۳:۲۹

ساتبا با هدف تسریع توسعه تجدیدپذیرها و تحقق ظرفیت ۱۲ هزار مگاواتی تا پیش از پیک تابستان آینده، پروانه‌ها و مجوزهای راکد و منقضی‌شده نیروگاه‌های تجدیدپذیر را فاقد اعتبار اعلام کرد؛ اقدامی که ظرفیت‌های بلااستفاده را برای ورود سرمایه‌گذاران جدید آزاد می‌کند.

پایگاه تحلیلی‌خبری ایراسین؛ براساس اعلام رسمی سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره‌وری انرژی برق (ساتبا)، از این پس تمامی پروانه‌ها و مجوزهای راکد و منقضی‌شده نیروگاه‌های تجدیدپذیر فاقد اعتبار تلقی شده و ظرفیت آن‌ها برای سرمایه‌گذاران واقعی آزاد می‌شود.

محسن طرزطلب، معاون وزیر نیرو و رئیس سازمان ساتبا، در نامه‌ای مهم به مدیرعامل شرکت توانیر، نقشه راه و الزامات هشت‌گانه تحقق ظرفیت ۱۲ هزار مگاواتی نیروگاه‌های تجدیدپذیر تا پیش از پیک بار تابستان سال آینده را ابلاغ کرد.

در این نامه، با اشاره به حجم بالای پروانه‌های صادرشده برای احداث نیروگاه‌های خورشیدی طی دو سال گذشته و ضرورت سرعت‌بخشی به بررسی طرح‌های آماده اتصال، تاکید شده است که تمامی پروانه‌هایی که مدت اعتبار آن‌ها به اتمام رسیده و به هر دلیلی تاکنون تمدید نشده‌اند، فاقد اعتبار هستند.

این تصمیم قاطع با هدف رفع موانع بوروکراتیک، صیانت از خطوط شبکه و ایجاد فرصت برابر برای سرمایه‌گذاران جدی و پیشرو اتخاذ شده است.بر اساس این گزارش، در حال حاضر ظرفیت نیروگاه‌های تجدیدپذیر کشور به ۶ هزار و ۱۵۰ مگاوات رسیده است و وزارت نیرو قصد دارد با اضافه کردن ۶ هزار مگاوات ظرفیت جدید تا تابستان آینده، مجموع ظرفیت تولید برق پاک کشور را به آمار بی‌سابقه ۱۲ هزار مگاوات ارتقا دهد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

گفت‌وگو

پربازدیدهای انرژی

یادداشت

تازه‌ترین‌ها انرژی

ویدیوی صفحه

دیدگاه