بورس

شرایط و قیمت اوراق اختیار فروش تبعی سهام ۳۹ نماد بورسی توسط صندوق تثبیت بازار سرمایه و برای اعمال از فردا اعلام شد.

به گزارش ایراسین، سازمان بورس اعلام کرد پس از انتشار اوراق اختیار فروش تبعی توسط صندوق سرمایه گذاری مشترک توسعه بازار سرمایه از ۲۳ تیر ماه بر روی سهام ۲۷ نماد بورسی، صندوق تثبیت بازار سرمایه نیز با هدف تأمین مالی از فردا (یکشنبه ۲۹ تیر) بر روی ۳۹ نماد بورسی، اوراق اختیار فروش تبعی منتشر می‌کند.

بر اساس این گزارش، حداقل و حداکثر مقدار هر سفارش یک و ۱۰۰ هزار سهم تعیین شده است. صرفاً بانک‌ها، مؤسسات مالی و اعتباری، نهادهای مالی و اشخاص حقوقی وابسته مجاز به خرید این اوراق بوده و سایر اشخاص حقوقی و حقیقی مجاز به خرید نیستند.

زمان بندی اجرای برنامه خرید از ۲۹ تیر ماه با سررسید ۱۷ و ۲۴ تیر ۱۴۰۵ بدون دامنه نوسان تعیین شده است. همچنین قیمت اعمال هر نماد در جدول اعلام شده است.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 3 =