• ۵ ساعت قبل
  • کد خبر: 73662
  • readingTime: ۱ دقیقه
معدن مس

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت سیستان و بلوچستان به ظرفیت‌های غنی معدنی سیستان و بلوچستان اشاره کرد و گفت: در حوزه سنگ آهن و آهن پلاسری، این استان دارای تقریباً ۱۶ معدن با ذخیره‌ای بالای ۵۰۰ میلیون تن است، در حال حاضر، ۱۵ معدن فعال در حوزه بزمان به استخراج سنگ آهن مشغول هستند.

به گزارش ایراسین به نقل از ایسنا، داوود شهرکی، مدیرکل صنعت، معدن و تجارت سیستان و بلوچستان اظهار داشت: ما اولین کارخانه طلا را در سیستان و بلوچستان با ظرفیت ۵۰۰ کیلوگرم شمش طلا داریم و تمامی مسائل زیست‌محیطی با دانش روز به‌طور جدی در دستور کار قرار دارد.

وی خاطرنشان کرد: حداقل دو کارخانه طلای دیگر امسال آغاز به کار خواهند کرد و دو کارخانه بزرگ مس جدید نیز در استان شکل خواهد گرفت، پیشنهاد ما در کنار پرداختن به مسائل حوزه شیلات، توسعه طرح‌های صنعتی است که از مزیت‌های استان به شمار می‌روند.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت سیستان و بلوچستان با بیان اینکه رویکرد ما در تجارت، تولید برای صادرات است، تأکید کرد: امروز ما پیشتاز در ساخت انرژی‌های تجدیدپذیر بادی و خورشیدی هستیم. به ویژه با همکاری پارک علم و فناوری استان، برای اولین بار اقدام به تولید سیمان بدون کوره و بدون پخت کرده‌ایم، این نشان می‌دهد که دانشگاه‌ها باید پایان‌نامه‌های خود را بر روی ظرفیت‌های معدنی متمرکز کنند.

وی بر اهمیت اکتشافات معدنی تأکید کرد و ادامه داد: امیدواریم با تکمیل اکتشافات، امسال حداقل ۷۰ هزار متر حفاری انجام شود و ظرفیت خوبی از طلا را به کشور معرفی کنیم، هدف ما معرفی حداقل چهار ذخیره با حجم بالای ۱۰ تن طلا در این استان است تا بگوییم در سیستان و بلوچستان معدن طلا داریم.

شهرکی همچنین به ظرفیت معدن مس چهل‌کوره اشاره کرد و افزود: سیستان و بلوچستان استانی است که در زمینه مس حرف‌های زیادی برای گفتن دارد و مطمئناً در سال آینده ذخیره قوی‌تری از مس سرچشمه معرفی خواهد شد.

وی بیان کرد: سیستان و بلوچستان تنها استانی است که ماده معدنی آنتیموان و کارخانه تولید شمش را داراست، همچنین با ذخیره ۵۰ میلیون تنی تیتانیوم، پس از کرمان، دومین استان دارای این ذخیره به شمار می‌آید.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: در حوزه منیزیت، که کشور ما بخشی از آن را به عنوان نسوز وارد می‌کند، دو استان منیزیمی داریم؛ خراسان جنوبی با حدود ۶۰ درصد ذخیره و سیستان و بلوچستان با حدود ۴۰ درصد؛ با تکمیل اکتشافات، ذخیره حدود ۳.۵ میلیونی منیزیت در استان به ۱۰ میلیون تن خواهد رسید و بدین ترتیب، استان ما به عنوان اولین تولیدکننده منیزیت کشور شناخته خواهد شد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 3 =