مدیرعامل گروه فولاد مبارکه در نشست با مدیرکل کمیته امداد استان اصفهان مطرح کرد؛

‌اعلام آمادگی فولاد مبارکه برای مشارکت در توانمندسازی مددجویان کمیته امداد استان اصفهان

‌اعلام آمادگی فولاد مبارکه برای مشارکت در توانمندسازی مددجویان کمیته امداد استان اصفهان
شنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۲۲:۳۶

‌سعید زرندی، مدیرعامل گروه فولاد مبارکه در نشست با مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) ضمن قدردانی از اجرای طرح اکرام ایتام گفت: رویکرد کمیته امداد برای توانمندسازی و اشتغال‌زایی مددجویان تحت پوشش خود نتایج خوبی به همراه داشته و فولاد مبارکه در این زمینه آماده مشارکت و همکاری است.

به گزارش ایراسین، کریم زارع، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان اصفهان و هیئت همراه، به‌منظور دیدار با سعید زرندی، مدیرعامل گروه فولاد مبارکه، در محل دفتر این مجموعه در اصفهان حضور پیدا کرد و با وی به گفت‌وگو پرداخت.

سعید زرندی، مدیرعامل گروه فولاد مبارکه در این نشست، کمیته امداد امام خمینی (ره) را بزرگترین حامی مددجویان کشور دانست و ضمن قدردانی از اجرای طرح اکرام ایتام گفت: رویکرد کمیته امداد برای توانمندسازی و اشتغال‌زایی مددجویان تحت پوشش خود نتایج خوبی به همراه داشته و فولاد مبارکه در این زمینه آماده مشارکت و همکاری است.

کریم زارع، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان اصفهان نیز با اشاره به انجام فعالیت‌های مشترک و سازنده این مجموعه با فولاد مبارکه اظهار کرد: کمیته امداد، افراد با کرامتی که به هر دلیل نیازمند هستند را شناسایی و از آنان حمایت می‌کند؛ همکاری‌های ما با فولاد مبارکه همواره منشأ خیر و برکت بوده و امیدوارم مشارکت‌های این مجموعه با کمیته امداد ادامه‌دار باشد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha