ثبت رکورد تولید روزانه آهن اسفنجی در فولاد کاوه جنوب کیش

ثبت رکورد تولید روزانه آهن اسفنجی در فولاد کاوه جنوب کیش
مریم یاوری
سه‌شنبه ۵ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۷

مدیرعامل شرکت فولاد کاوه جنوب کیش از ثبت رکورد تولید روزانه ۶ هزار و ۳۹۴ تن آهن اسفنجی در این شرکت خبر داد.

به گزارش ایراسین، جواد حاتمی با اشاره به اینکه ثبت این رکورد نتیجه تلاش، همدلی و پشتکار کارکنان شرکت فولاد کاوه جنوب کیش است، اظهار کرد: رکورد قبل در اواخر تیرماه ۱۴۰۳ محقق شده بود.

وی بیان کرد: این موفقیت بزرگ علاوه بر ارتقای ظرفیت تولید، نشان‌دهنده توان بالای فعالیت‌های تیمی در دستیابی به اهداف بلندمدت شرکت است.

مدیرعامل شرکت فولاد کاوه جنوب کیش اظهار امیدواری کرد: این روحیه تلاش و همبستگی ادامه داشته باشد و در آینده‌ای نزدیک، شاهد دستاوردهای بزرگ‌تر و رکوردهای درخشان‌تری باشیم.

واحد آهن‌سازی یکی از بخش‌های میانی فرآیند تولید فولاد به حساب می‌آید و از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است، در این واحدها، با استفاده از گاز احیایی، گندله سنگ آهن، احیا و به آهن اسفنجی تبدیل می‌شود.

شرکت فولاد کاوه جنوب کیش، مجهز به ۲ واحد احیای مستقیم به روش میدرکس و با ظرفیت ۱.۸ میلیون تن که از سال ۱۳۹۰ و ۱۳۹۱ عملیات بهره برداری از آنها آغاز شده است.

گاز احیایی تولید شده در ریفورمر، با دمایی بین ۷۸۰-۸۷۰ درجه سانتیگراد بسته به نرخ تولید و نوع گندله وارد قسمت فوقانی کوره شده و ضمن حرکت به سمت بالا با گندله‌های اکسید آهن، که در جهت عکس جریان گاز از بالای کوره به سمت پایین در حرکت هستند، برخورد کرده و اکسیژن موجود در گندله سنگ آهن را گرفته و باعث ایجاد تخلخل در گندله می‌شود. به محصول این فرآیند، آهن اسفنجی گفته می‌شود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

گفت‌وگو

پربازدیدهای فولاد

یادداشت

تازه‌ترین‌ها فولاد

ویدیوی صفحه

دیدگاه