بانک ملی

در راستای تحقق استراتژی خزانه‌داری متمرکز در گروه فولاد مبارکه و به‌منظور تأمین منابع مالی موردنیاز این گروه، تفاهم‌نامه همکاری به مبلغ ۲۰۰ هزار میلیارد ریال توسط مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه اصفهان و مدیرعامل بانک ملی ایران در محل این بانک به امضا رسید.

به گزارش خبرنگار ایراسین، در راستای تحقق استراتژی خزانه‌داری متمرکز در گروه فولاد مبارکه و به‌منظور تأمین منابع مالی موردنیاز این گروه، تفاهم‌نامه همکاری به مبلغ ۲۰۰ هزار میلیارد ریال توسط محمدیاسر طیب‌نیا مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه اصفهان و محمدرضا فرزین مدیرعامل بانک ملی ایران در محل این بانک به امضا رسید.

محمدیاسر طیب‌نیا مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه با بیان اینکه در کنار هم بودن دو مجموعه بزرگ در حوزه بانک‌داری و صنعت فولاد کشور فرصت بسیار مغتنمی است، گفت: با امضای این تفاهم‌نامه انتظار داریم بخشی از نیاز گروه فولاد مبارکه به منابع مالی جهت پیشبرد تولید و به‌خصوص طرح‌های توسعه تأمین شود.

وی خاطرنشان کرد: هرچند منابع مالی محدود است، اما ناگزیر به اجرای پروژه‌های توسعه‌ای برای رشد اقتصادی کشور هستیم و مجموعه‌های بزرگ اقتصادی کشور باید با طراحی ابزارها و مدل‌های جدید، سازوکارهای تأمین منابع مالی جهت پیش‌طرح‌های توسعه‌ای و زیرساختی را فراهم آورند.

مدیرعامل فولاد مبارکه با بیان اینکه زیرساخت‌های استفاده از اوراق گام و ابزارهای نوین بانکی در این شرکت فراهم است، اظهار کرد: امروز و در شرایط تحریم علیه کشورمان، دیگر شیوه‌های گذشته پاسخگو نیستند؛ بنابراین نیاز به نوآوری داریم. برای تحقق اهداف کلان کشور باید با در کنار هم قرار دادن ظرفیت‌های کشور شیوه‌های جدیدی ایجاد شود و فولاد مبارکه در این زمینه بر اعتماد دیرینه خود به بانک ملی ایران تکیه دارد.

بانک ملی به‌صورت مشارکت در پروژه‌ها و انتشار اوراق در کنار فولاد مبارکه است

محمدرضا فرزین مدیرعامل بانک ملی با بیان اینکه این تفاهم‌نامه با هدف ارتقا و گسترش سطح همکاری‌های متقابل از طریق ارائه انواع خدمات ویژه مالی و بانکی به گروه فولاد مبارکه و همچنین تقویت فعالیت‌های پولی و بانکی این مجتمع اعم از ارزی و ریالی نزد شعب بانک انجام شده است، اظهار کرد: براساس ابلاغ بانک مرکزی، کلیه بانک‌ها موظف به ارائه ۲۰ درصد از خدمات خود در قالب خدمات زنجیره‌ای تأمین در سال جاری هستند که اوراق گام و همچنین برات و سفته الکترونیک که توسط بانک ملی ایران طراحی شده‌اند، می‌توانند یکی از ابزارهای تأمین مالی مورد استفاده باشند.

وی گفت: در کشور ما پروژه‌های بزرگ و بلندمدت به سمت بانک‌ها هدایت می‌شوند؛ درحالی‌که در تمام دنیا این پروژه‌ها به‌جای سیستم بانکی در بازار سرمایه، تأمین مالی می‌شوند. ازاین‌رو بانک ملی ایران می‌تواند هم به‌صورت مشارکت در پروژه‌ها و هم انتشار اوراق در کنار فولاد مبارکه باشد و تأمین مالی آن را تسهیل کند.

تدوین استراتژی خزانه‌داری متمرکز برای گروه فولاد مبارکه از ابتدای سال ۱۴۰۱

مهدی کویتی معاون اقتصادی و مالی شرکت فولاد مبارکه نیز در این جلسه بیان داشت: هم‌اکنون گردش منابع مالی در گروه فولاد مبارکه بسیار قابل‌توجه است؛ بنابراین از ابتدای سال ۱۴۰۱ استراتژی خزانه‌داری متمرکز برای گروه فولاد مبارکه تدوین شده و امضای این تفاهم‌نامه نیز در راستای اجرای این استراتژی بوده است.

وی در پایان ابراز امیدواری کرد با امضای این تفاهم‌نامه ضمن تسهیل در فرایندهای اجرایی بین دو مجموعه، گروه فولاد مبارکه با همکاری بانک ملی از مزایای تسهیلات ارزان‌قیمت ریالی و ارزی بهره‌مند شود.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 0 =