بهترین نمره را به سرمربی می‌دهم؛

تمجید مصطفی کارخانه از بهروز عطایی/ کادر فنی هنر خود را نشان داد

تمجید مصطفی کارخانه از بهروز عطایی/ کادر فنی هنر خود را نشان داد
شنبه ۱ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۲:۳۸

یک کارشناس والیبال گفت: در والیبال راه روشنی داریم و باید تجربه کسب کنیم تا روند تیمی قوی‌تری را داشته باشیم. نسبت به سال گذشته با مربی خارجی، امسال عملکرد بهتری داشتیم.

به گزارش خبرنگار ایراسین، مصطفی کارخانه، مربی و کارشناس والیبال درباره بازی ایران و لهستان اظهار کرد: ایران با بضاعت ۴۰ الی ۵۰ درصدی به مسابقات رفت و بعد از بازی سرمربی تیم لهستان بازی بازیکنان تیم ما را تحسین کرد. در حال ساختن تیم جدید هستیم و برخی از آنها هم آسیب دیده بودند، اما بازی به بازی بهتر شدیم.

وی ادامه داد: چهار دست پا به پای لهستانی‌ها بازی کردیم. لهستان تیم اول دنیاست. کادر فنی و بازیکنان هر کاری که لازم بود انجام دادند. یادمان نرود ما با بضاعت ۴۰ الی ۵۰ درصدی بودیم. در بازی پنجم شروع خوبی نداشتیم و زمانی در ۱۵ تایی عقب باشیم کار سخت تر می‌شود.

کارخانه تاکید کرد: به بهروز عطایی و همکاران تو بهترین نمره را می‌دهم. کادر فنی هنر خود را نشان داد و با صبوری و تحمل در مورد انتقادات بعد از باخت در برابر ژاپن و هلند، باعث شد بازیکنان بعد از آن خودشان را پیدا کنند. برد برابر آمریکا و لهستان خودباوری ما را بیشتر کرد. هر چه جلوتر آمدیم تیم منسجم‌تر شد. ما این بازی‌ها را تیمی بردیم.

این کارشناس درباره آینده تیم ملی والیبال خاطرنشان کرد: به آینده این تیم خیلی می‌توان امیدوار بود. صادقانه باید گفت در والیبال راه روشنی داریم و باید تجربه کسب کنیم تا روند تیمی قوی‌تری را داشته باشیم. نسبت به سال گذشته با مربی خارجی، امسال عملکرد بهتری داشتیم.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

گفت‌وگو

پربازدیدهای مسئولیت‌اجتماعی

یادداشت

تازه‌ترین‌ها مسئولیت‌اجتماعی

ویدیوی صفحه

دیدگاه