صادرات فولاد
-
مدیرکل دفتر صنایع معدنی وزارت صمت در گفت وگوی اختصاصی با ایراسین؛
آزادسازی صادرات «محصولات فولادی» مقدمه صادرات سایر محصولات فلزی می شود
مدیرکل دفتر صنایع معدنی وزارت صمت گفت: با انجام تعهدات شرکت ها به مرور زمان به دنبال آزادسازی صادرات سرب، روی، مس، آلومینیوم و شمش هستیم تا روند صادرات تسهیل شود.
-
یک فعال اقتصادی در گفت و گو با ایراسین مطرح کرد؛
«عمان» مقصد مهم صادرات محصولات فولادی ایران
فعال اقتصادی در کشور عمان گفت: روابط ایران و عمان رو به توسعه است و شرکت فولاد مبارکه با جذب بازار عمان می تواند در زمینه توسعه صادرات محصولات فولادی به ویژه اسلب، آهن اسفنجی، بریکت، و انواع محصولات آهن و فولاد به این کشور نقش مهمی ایفا کند.
-
در سال ۹۹ تحقق یافت؛
رشد ۳۵ درصدی پوشش ریسک صندوق ضمانت صادرات
میزان پوشش ریسکهای سیاسی و تجاری صندوق ضمانت صادرات ایران در سال ۱۳۹۹ با وجود فشارهای اقتصادی و تحریمهای ظالمانه ۳۵ درصد رشد داشته است.
-
ایراسین بررسی می کند؛
جایگاه استراتژیک صنعت فولاد در توسعه اقتصادی
در شرایطی که اغلب کشورهای توسعه یافته وصنعتی جهان دچار فقر گسترده در منابع اولیه تولید فولاد هستند اما خودکفایی و عدم وابستگی در کالاهای استراتژیک و زیر بنایی مثل فولاد از سیاستهای صنعتی و برنامههای زیربنایی این کشورها محسوب می شود. درصورتی که در ایران با وجود منابع فراوان فولادی، چندان نگاهی جدی به نقش چنین صنعتی در توسعه وخودکفایی نمی شود.
-
صادرکنندگان مشمول معافیت مالیاتی نخواهند بود
رئیس کنفدراسیون صادرات ایران با بیان اینکه صادرکنندگانی که در سال ۹۷ کالا صادر کرده و موفق به بازگشت ارز صادراتی خود نشده اند، تا ۳۱ خرداد ۱۴۰۰ فرصت دارند تا رفع تعهد ارزی کنند، گفت: البته این صادرکنندگان مشمول معافیت مالیاتی و استرداد مالیات بر ارزش افزوده نخواهند بود.
-
دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد خبر داد؛
افت قیمت های فولادی در اردیبهشتماه
دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد با بیان اینکه امید به صادرات فولاد بیشتر از قبل شده است، گفت: کاهش قیمت فولاد در بازارهای داخلی در پی افت نرخ ارز با تأخیر ۱۵ روز تا یک ماه صورت خواهد گرفت.
-
سه مرجع تخصصی بین المللی پیش بینی کردند؛
کاهش تدریجی قیمت فولاد در بازارهای جهانی
درحالی که پاندمی کرونا به دلیل کاهش شدید تولید و عرضه موجب رشد قیمت ها در بازار جهانی فولاد شده، افزایش سرعت واکسیناسیون در دنیا و تلاش برای ازسرگیری فعالیت های اقتصادی، شوک تازه ای به بازار فولاد وارد کرده و قیمت ها را بالا برده است. بااین حال، مراجع تخصصی بین المللی انتظار دارند که در آینده نزدیک، افزایش تولید، قیمت ها را متعادل کند.
-
رئیس کل سازمان توسعه تجارت ایران اعلام کرد:
اعزام رایزنان بازرگانی به پنج کشور هدف صادراتی
رئیس کل سازمان توسعه تجارت ایران گفت: در حال حاضر امور مربوط به اعزام رایزنان بازرگانی کشورهای چین، ارمنستان، عمان، جمهوری آذربایجان و روسیه انجام شده و به زودی افراد منتخب به کشورهای مربوطه اعزام میشوند.
-
در گفت و گو با ایراسین مطرح شد؛
شاهد افزایش صادرات محصولات فولاد در سال جاری خواهیم بود/ماشین آلات معادن در بنادر آزادسازی شود
عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد گفت:با توجه به تغییرات در وزارت صمت شاهد افزایش صادرات محصولات فولاد در سال جاری خواهیم بود.
-
تدوین بسته حمایت از صادرات غیرنفتی سالجاری
مدیرکل دفتر توسعه خدمات بازرگانی سازمان توسعه تجارت ایران گفت: بسته حمایت از صادرات غیرنفتی سال ۱۴۰۰ با رویکرد شعار سال و با هدف پشتیبانی و مانعزدایی از تولید صادراتی تدوین و توسط ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی ابلاغ خواهد شد.
-
مهلت ۶ ماهه بانک مرکزی به صادرکنندگان برای بازگرداندن ارز صادراتی
بانک مرکزی اعلام کرد: صادرکنندگان سال ۱۳۹۸ تا پایان تیر و سال ۱۳۹۹ تا پایان شهریور ۱۴۰۰ مهلت خواهند داشت تا با ایفای تعهدات ارزی صادراتی خود از معافیتهای مربوطه بهره مند شوند.
-
مدیریت رفع تعهد ارزی به «صمت» واگذار شد
مهلت شناور بازگشت دلارها
آوانس زمانی برای بازگشت دلارهای صادراتی در سال ۱۴۰۰ چه تغییری میکند؟ جدیدترین خبرها حاکی از این است که مهلت بازگشت ارز صادراتی در اختیار وزارت صمت قرار گرفته است؛ بهگونهایکه این وزارتخانه بسته به نوع صادرات، بازارها و موانعی که برای برخی از صادرکنندگان وجود دارد، میتواند بهصورت شناور، مهلت بازگشت ارزهای صادراتی را تغییر دهد.
-
عضو هیات مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد در گفت و گو با ایراسین مطرح کرد؛
«صادرات محصولات فولادی» نقش مهمی در تحقق شعار سال دارد
عضو هیات مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران گفت: در سال جدید، «صادرات محصولات فولادی» راه عبور مانع زدایی و پشتیبانی از تولید است.
-
تا نیمه اسفند ماه ۹۹؛
۵.۸ میلیارد دلار صرفهجویی ارزی از ممنوعیتهای واردات حاصل شد
بررسی گزارش عملکرد تحولات صنعتی و توسعه ساخت داخل معاونت امور صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت حاکی از صرفهجویی پنج میلیارد و ۸۰۰ میلیون دلاری از محل ممنوعیتهای واردات از ابتدای سال ۹۹ تا نیمه نخست اسفند ماه گذشته است.
-
عضو هیات مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران در گفتوگو با ایراسین:
محصولات فولاد مبارکه استانداردهای لازم برای صادرات به آسیا، خاور دور و اروپا را داراست/ در صورت رفع مشکلات، ۸۰ درصد محصولات فولاد مبارکه را میتوان صادر کرد
عضو هیات مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران گفت: از ابتدای راه اندازی شرکت فولاد مبارکه، قراردادها برای تولید محصولات هایتک و مطابق با استانداردهای بین المللی بوده و در تمام ادوار تغییر مدیریتی در این مجموعه نیز تنها موردی که تغییر نکرده و مورد توجه بوده، تولید محصولات با کیفیت است که تمام استانداردهای لازم برای صادرات به آسیای میانه، خاور دور و اروپا را دارا باشد.
-
دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران در گفتوگو با ایراسین:
صادرات فولادمبارکه به اقصی نقاط جهان از کیفیت ۱۰۰درصدی محصولات خبر میدهد
دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران در خصوص میزان کیفیت محصولات تولیدی شرکت فولاد مبارکه اظهار کرد: به دلیل اینکه محصولات شرکت فولاد مبارکه ۱۰۰ درصد با کیفیت و مطابق با استانداردهای جهانی است، طی سالهای گذشته توانسته صادرات قابل قبول و گسترده ای در این صنعت داشته باشد؛ زیرا اگر اینگونه نبود اقصی نقاط جهان همچون کشورهای صنعتی اروپایی خریدار محصولات این شرکت فولادی نبودند.
-
معاون فروش و بازاریابی شرکت فولاد مبارکه در گفت و گو با ایراسین مطرح کرد؛
ثبت رکورد جدید فروش و حمل محصولات فولاد مبارکه
معاون فروش و بازاریابی شرکت فولاد مبارکه با اشاره به فروش بیش از ۷.۶ میلیون تنی محصولات این شرکت در سال ۹۹ گفت: فولاد مبارکه علاوه بر تحقق برنامه فروش سالیانه خود در ۱۳۹۹، با حمل ۷ میلیون و ۷۵۳ هزار تن محصولات به مقصد مشتریان، رکورد جدیدی را به ثبت رساند.
-
ایراسین بررسی کرد؛
رشد منفی ۲۰ درصدی صادرات محصولات فولادی در ۱۰ ماهه امسال
مقایسه میزان واردات و صادرات انجام شده فولاد میانی و محصولات فولادی در ۱۰ماهه سال ۹۸ و ۹۹ نشان از رشد منفی ۲۰درصدی صادرات محصولات فولادی دارد.
-
کاهش ۱۲ درصدی صادرات شمش فولادی در ۱۰ ماهه ۹۹
میزان صادرات شمش فولادی (بیلت و بلوم و اسلب) در ۱۰ ماهه امسال به رقم پنج میلیون و ۱۳۶ هزار تن رسید که نسبت به مدت مشابه سال گذشته کاهش ۱۲ درصدی را نشان میدهد.
-
عضو هیئت مدیره خانه صنعت، معدن و تجارت استان تهران در گفتوگو با ایراسین مطرح کرد:
شکوفایی و رونق صنایع با چرخه صادرات تکمیل میشود
عضو هیئت مدیره خانه صنعت معدن و تجارت استان تهران گفت: سیاستهای مقطعی ممنوعیتهای صادراتی در برخی محصولات برای تامین نیاز داخلی بازار نهایتا به زیان تولید است، چون در دنیای امروزی سهم بازارهای خارجی یکی از اهداف تعیین شده صنایع مختلف است.
-
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس در گفتوگو با ایراسین مطرح کرد:
قیمتگذاری دستوری دستاوردی برای مدیریت بازار نداشت
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با اشاره به موضوع مطرح شده حذف قیمتگذاری دستوری دولت در فولاد و سیمان گفت: این سیاست اصولاً دستاوردی برای مدیریت بازار نداشت و همواره رانت ایجاد کرد که باید برطرف شود.
-
رشد صادرات فولاد اوکراین
صادرات فولاد نیمه آماده از اوکراین در ماه ژانویه رشد داشته است.
-
کاهش ۸.۸ درصدی صادارت فولاد در آمریکا
صادارت فولاد از آمریکا در سال ۲۰۲۰ میلادی ۸.۸ درصد کاهش داشته است.
-
رشد 122 درصدی صادارت صفحات فولادی ترکیه
صادرات صفحات فولادی از ترکیه در ماه دسامبر 2020 به میزان 122 درصد رشد داشته است.
-
مدیرعامل فولاد البرز ناب آرش در گفتوگو با ایراسین گفت:
تحریمها مانع از توسعه صنعت فولاد ایران نیست / سهم 5 درصدی استان زنجان از تولید فولاد در آینده نزدیک
مدیرعامل فولاد البرز ناب آرش با اشاره به اهمیت توسعه صنعت فولاد گفت: فولاد یکی از کالاهای استراتژیک است و هرچه در این صنعت توانمندی بالاتری وجود داشته باشد از نظر توسعهیافتگی شاخص بالاتری خواهیم داشت که خوشبختانه این امر در کشورمان محقق شده است.
-
تاثیر حذف یارانه انرژی بر صنعت فولاد
حذف یارانه از انرژی، پیش نیاز حرکت به سمت صنعتی شدن کشور است و در اهمیت اجرای آن تردیدی وجود ندارد، ولی نحوه اجرای آن بسیار مهم است. سرانه مصرف فولاد ایران در سال 2019 به میزان 223 کیلوگرم به ازای هر نفر بوده است و با توجه به سند چشمانداز صنعت فولاد، تولید فولاد در افق 1404 باید به میزان 55 میلیون تن افزایش یابد که مصرف انرژی بسیار زیادی را به همراه خواهد داشت و تاثیر حذف یارانه انرژی روی صنعت فولاد تا افق 1404 بسیار چشمگیر و حیاتی خواهد بود.
-
رئیس خانه تجارت ایران – ترکیه در گفتوگو با ایراسین :
سیاست توسعه صادرات فولاد ترکیه زنگ خطری برای بازارهای سنتی ایران است / الگوی عثمانی توسعه صادرات فولاد؛ بایدها و نبایدها
هفته گذشته درحالی اخبار مربوط به هدفگذاری ترکیه برای افزایش تولید فولاد به عنوان یک کالای استراتژیک در رسانههای بینالمللی مطرح شد که بسیاری از کارشناسان براین باورند سیاستگذاریهای این کشور علیرغم برخورداری ترکیه از بسیاری از مزایای ایران میتواند الگویی مناسب برای مسئولان و تصمیمگیرندگان صنعتی کشورمان بخصوص در صنعت فولاد سازی شناخته شود.
-
یک کارشناس صنعت فولاد به ایراسین گفت:
عملکرد واقعی بورس به دلیل سیاستهای دولتی مخدوش شد/ شفافیت بورس کالا قربانی تفکر دولتی شده است
یک کارشناس صنعت فولاد با اشاره به دستورالعملهای اخیر فولادی وزارت صمت برای مدیریت بازار این محصول استراتژیک و جلوگیری از سودجویی گروهی خاص گفت: استفاده از کارکردهای اصلی بورس برای شفافسازی بازار یکی از تجارب موفق در جهان است، اما در ایران این دستاورد به دلیل برخی موانع و البته سوء مدیریتها زیر سوال رفته و بعضا به بیراهه کشیده شد.
-
رشد 11.2 تولید فولاد در برزیل
تولید ماهانه فولاد در برزیل 11.2 درصد رشد داشته است.
-
هدف گذاری صادرات 23 میلیون تن فولاد از سوی ترکیه برای سال 2021
ترکیه برای سال جاری میلادی (2021) صادارت 23 میلیون تن فولاد را هدف گذاری کرده است.