زغالسنگ

عملکرد ماهانه شرکت‌های زغالسنگ به تفکیک در سال 99 منتشر شد و بر اساس آن میزان کنسانتره تولید شده توسط 2 شرکت زغالسنگ البرز مرکزی و زغالسنگ طبس در مدت 7ماهه اول امسال به میزان 411هزرو488تن ثبت شده است.

به گزارش ایراسین، بر پایه جدول آماری منتشر شده از سوی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران، میزان تولید شرکت‌های زغالسنگی کشور در مدت 7ماهه نخست امسال مشخص شد. بر این اساس که شرکت زغالسنگ البرز مرکزی در مدت 7ماهه نخست امسال یعنی از ابتدای فروردین 99 تا انتهای مهرماه، کنسانتره ارسال شده به میزان 56,398تن داشته است که بیشترین میزان ارسال در 3ماهه تابستان انجام شده است.

همچنین این شرکت در مدت یادشده، تولید کنسانتره نیز به مقدار 55,746تن انجام داده است که بیشترین میزان تولید در تیرماه صورت گرفته است. همچنین میزان استخراج انجام شده توسط شرکت زغالسنگ البرز مرکزی در مدت 7ماهه اول 99 به میزان 68,975تن بوده است که بخش عمده ای از آن در 3ماهه تابستان انجام شده است.

شرکت زغالسنگ طبس نیز به عنوان بزرگترین تولیدکننده زغالسنگ در کشور به شمار می آید، بر اساس اطلاعات منتشر شده میزان تولید کنسانتره این شرکت معدنی از ابتدای فروردین ماه 99 تا انتهای مهرماه برابر با 355,742تن بوده است که بیشترین حجم تولیدی انجام شده در 3 ماهه اول سال یعنی (فصل بهار) صورت گرفته است. همچنین میزان کنسانتره ارسالی توسط شرکت زغالسنگ طبس در مدت یادشده 327,087تن بوده است که در این بخش نیز می بینیم بیشترین حجم ارسالی کنسانتره نیز همچون میزان تولید در بهار 99 بوده است. لازم به ذکر است که میزان استخراج انجام شده در مدت 7ماهه نخست امسال توسط شرکت زغالسنگ طبس به میزان 987,686تن انجام شده و بخش عمده ای از آن در تابستان صورت گرفته است.

در مجموع می توان گفت دو شرکت زغالسنگ البرز مرکزی و زغالسنگ طبس از ابتدای فروردین ماه 99 تا انتهای مهر موفق شدند تولید کنسانتره زغالسنگ را به عدد 411,488تن برسانند. همچنین میزان کنسانتره ارسال شده توسط این دو شرکت نیز به مقدار 383,485تن انجام شده و در زمینه استخراج نیز عدد 1میلیون و 56هزارو661تن به ثبت رسیده است.

گفتنی است، زغالسنگ امروز در ایران به عنوان یکی از سوختهای فسیلی مهم بوده که بخش عمده مصرفی آن برای صنایع فولادی کشور است و این درحالیست که بر اساس افق چشم انداز فولاد برای سال 1404، قرار است از 55 میلیون تن فولاد تولیدی در کشور، بخشی از آن  یعنی 5.2میلیون تن به روش کوره بلند تولید شود که نیازمند 3.7 تا 4میلیون تن کنسانتره زغالسنگ خواهد بود. بنابراین به نظر می رسد که توسعه معادن زغال‌سنگ و افزایش تولید این محصول جزو مواردی است که باید از سوی دولت مورد توجه قرار گیرد.

برچسب‌ها

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 9 =