کاهش محدودیت برق صنایع کوچک به یک‌روز
سمانه رمضانی
دوشنبه ۹ شهریور ۱۴۰۵ - ۱۳:۱۲

معاون برنامه‌ریزی، نوآوری و هوشمندسازی وزارت صنعت، معدن و تجارت، با تشریح آخرین وضعیت تامین برق صنایع گفت: با پیگیری های انجام شده و توافق با وزارت نیرو، محدودیت برق صنایع کوچک به طور متوسط به یک روز در هفته کاهش یافته است.

پایگاه تحلیلی‌خبری ایراسین؛ سعید شجاعی، معاون برنامه‌ریزی، نوآوری و هوشمندسازی وزارت صنعت، معدن و تجارت، با اشاره به برنامه اولیه وزارت نیرو برای مدیریت مصرف برق در سال جاری اظهار کرد: در برنامه اولیه، محدودیت هایی تا ۸۵ درصد برای بخش صنعت پیش بینی شده بود که می توانست چالش های جدی برای تولید ایجاد کند، از این رو جلسات متعددی با وزارت نیرو در سطوح مختلف برگزار شد و در نهایت توافق اولیه برای تامین حدود ۴۰۰ مگاوات برق بیشتر برای صنایع کوچک شکل گرفت.

وی افزود: پس از جلسه روز صنعت و معدن با حضور رئیس جمهور و طرح گلایه های صنایع، رئیس جمهور خاموشی و تعطیلی صنایع را خط قرمز اعلام کرد. در ادامه، جلسه ای برگزار و مقرر شد محدودیت صنایع به حداقل برسد.

معاون برنامه ریزی، نوآوری و هوشمندسازی وزارت صمت ادامه داد: بر اساس این توافقات، قرار شد حدود سه هزار مگاوات از محل مدیریت مصرف در بخش های مختلف به صنعت اختصاص یابد و همزمان صنایع نیز برنامه مدیریت مصرف خود را اجرا کنند تا ناترازی حدود پنج هزار مگاواتی بخش صنعت مدیریت شود.

تسهیل تأمین برق صنایع کوچک با توافق جدید

وی گفت: تاکنون به طور متوسط حدود ۷۰۰ مگاوات از این ظرفیت در اختیار صنعت قرار گرفته و این میزان در برخی مقاطع به ۸۰۰ مگاوات نیز رسیده است. در نتیجه، محدودیت بسیاری از شهرک های صنعتی، به ویژه شهرک های بحرانی، کاهش یافته و برای برخی واحدهای انرژی بر نیز محدودیت شبانه برداشته شده است.

شجاعی با بیان اینکه صنایع کوچک اکنون به طور متوسط با محدودیت ۱۴ درصدی مواجه هستند، تصریح کرد: این میزان محدودیت عملا معادل حدود یک روز در هفته است، اما در صنایع انرژی بر همچنان محدودیت بیشتری وجود دارد و میزان محدودیت شبکه برای این صنایع حدود ۷۰ درصد است.

وی درباره حمایت از صنایع آسیب دیده نیز گفت: برخی زنجیره های تولید که در شرایط اخیر آسیب دیده بودند، به ویژه پنج واحد تولید اسلب فولادی، به صورت ویژه برای دریافت انرژی بدون محدودیت معرفی شدند، اما این موضوع هنوز به طور کامل از سوی وزارت نیرو اجرایی نشده و بخشی از محدودیت شبانه این واحدها دوباره اعمال شده است.

معاون وزیر صمت تاکید کرد: رایزنی ها برای رفع این محدودیت ها ادامه دارد و تلاش می کنیم صنایع حداکثر تولید خود را تا آبان ماه انجام دهند تا برای فصل سرما و محدودیت های احتمالی گاز آمادگی بیشتری داشته باشیم و بتوانیم تولید را در ماه های سرد سال نیز مدیریت کنیم.

منبع: ایرنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

گفت‌وگو

پربازدیدهای انرژی

یادداشت

تازه‌ترین‌ها انرژی

ویدیوی صفحه

دیدگاه