وزارت صنعت، معدن و تجارت اعلام کرد؛

آغاز فعال‌سازی سهمیه‌های ارزی تولیدی و تجاری ۱۴۰۵ در سامانه جامع تجارت

آغاز فعال‌سازی سهمیه‌های ارزی تولیدی و تجاری ۱۴۰۵ در سامانه جامع تجارت
سمانه رمضانی
پنجشنبه ۶ فروردین ۱۴۰۵ - ۰۸:۳۵

وزارت صنعت، معدن و تجارت اعلام کرد امکان استفاده از سهمیه‌های ارزی واردات در حوزه‌های «بازرگانی» و «تولیدی» برای سال ۱۴۰۵ در سامانه جامع تجارت فراهم شده است.

به گزارش ایراسین، سامانه جامع تجارت در اطلاعیه برای کاربران تجارت فرامرزی اعلام کرد، نحوه فعال‌سازی سهمیه‌های ارزی واردات برای فصل بهار ۱۴۰۵، اقدامات فنی و سامانه‌ای لازم برای بهره‌برداری متقاضیان از سهمیه‌های سال جاری در سامانه جامع تجارت انجام شده است.

بر این اساس، پاسخ درخواست‌های مجوز سهمیه به صورتخودکار در سامانه صادر می‌شود و متقاضیان برای دریافت این مجوزها نیازی به مراجعه حضوری ندارند.

وزارت صمت تأکید کرده است متقاضیان می‌توانند از طریق سامانه جامع تجارت نسبت به ثبت و پیگیری درخواست‌های مربوط به سهمیه‌های ارزی تولیدی و بازرگانی اقدام کنند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

گفت‌وگو

پربازدیدهای تجارت

یادداشت

تازه‌ترین‌ها تجارت

ویدیوی صفحه

دیدگاه