توافق جدید استقلال سپاهان و فولاد مبارکه
نرگس کاظمی
شنبه ۸ آذر ۱۴۰۴ - ۰۸:۱۲

با امضای قرارداد جامع میان شرکت استقلال سپاهان و فولاد مبارکه، همکاری تازه‌ای در حوزه تولید و تأمین بوکسیت کلسینه شکل گرفته که می‌تواند بخش مهمی از نیاز صنایع نسوز کشور را با اتکا بر ظرفیت‌های داخلی تأمین کرده و پیوند میان معدن و فولاد را تقویت کند.

به گزارش ایراسین، قرارداد جامع همکاری میان شرکت استقلال سپاهان و گروه فولاد مبارکه اصفهان با محوریت تأمین، فرآوری، بسته‌بندی و فروش بوکسیت کلسینه دانه‌بندی‌شده به امضا رسید. این همکاری جدید با هدف تقویت زنجیره تأمین مواد اولیه نسوز، ارتقای بهره‌وری خطوط تولید، و حمایت از صنایع مادر کشور منعقد شده و گامی مهم در جهت هم‌افزایی میان بخش معدن و صنعت فولاد محسوب می‌شود.

حمیدرضا قندی مدیرعامل شرکت استقلال سپاهان با اشاره به ظرفیت‌های معدنی این مجموعه اظهار کرد: این همکاری نقطه عطفی در مسیر توسعه فعالیت‌های معدنی شرکت و نقش‌آفرینی پررنگ‌تر در تأمین نیاز صنایع مادر کشور به مواد اولیه نسوز است. گفتنی است شرکت تهیه و تولید مواد اولیه استقلال سپاهان از شرکت‌های گروه معدنی و نسوز گروه سرمایه گذاری توکا فولاد می‌باشد.

این قرارداد علاوه بر افزایش پایداری زنجیره تأمین مواد اولیه نسوز، می‌تواند زمینه‌ساز کاهش وابستگی به واردات، توسعه فناوری‌های فرآوری داخلی و افزایش تاب‌آوری صنعت فولاد در برابر نوسانات بازار جهانی مواد معدنی شود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

گفت‌وگو

پربازدیدهای فولاد

یادداشت

تازه‌ترین‌ها فولاد

ویدیوی صفحه

دیدگاه