سفید دشت

کارکنان واحد فولادسازی و ریخته‌گری شرکت فولاد سفیددشت چهارمحال و بختیاری برای نخستین بار موفق شدند تختال را به‌صورت ۸ ذوب متوالی تولید کنند. این دستاورد، حاصل تلاش شبانه‌روزی کارکنان، پیمانکاران و حمایت سهام‌داران و نهادهای استانی است و گامی مهم در جهت پایداری فنی و اقتصادی فرآیند تولید و تکمیل برنامه‌های سالانه شرکت محسوب می‌شود.

به گزارش ایراسین، در آستانه یازدهمین سالروز تأسیس شرکت فولاد سفیددشت چهارمحال و بختیاری، تلاشگران واحد فولادسازی و ریخته‌گری این مجموعه برای نخستین بار موفق شدند تختال را به‌صورت ۸ ذوب متوالی تولید کنند.

طهمورث جوانبخت، مدیرعامل شرکت، ضمن ابراز خرسندی از این دستاورد ارزشمند اظهار کرد: پس از اجرای عملیات تولید تختال به‌صورت ذوب‌های متوالی در مهرماه سال جاری، کارکنان واحد فولادسازی و ریخته‌گری و نواحی جنبی شرکت، با تلاش مستمر موانع تولید سکوئنس ۸ ذوبی را رفع کردند و این موفقیت در هشتمین روز از هشتمین ماه سال ۱۴۰۴ به دست آمد.

جوانبخت با اشاره به اهمیت افزایش سکوئنس‌های تولید تختال گفت: «تولید محصول به‌صورت سکوئنس‌های چندذوبی، لازمه پایداری فنی و اقتصادی فرآیند تولید و دستیابی به برنامه‌های تولید ماهانه و سالانه است.»

روند دست‌یابی به عملیات ۸ ذوب متوالی

ایمان سلیمانی، مدیر بهره‌برداری شرکت، توضیح داد: «با توجه به شروع فرآیند تولید تختال پس از حدود ۲ ماه توقف، تمهیدات لازم برای تأمین ملزومات، اجرای بهینه‌سازی‌ها و رفع نواقص خط تولید انجام شد و با تلاش همکاران، دست‌یابی به سکوئنس ۸ ذوبی محقق شد.»

وی از تلاش‌های کارکنان، پیمانکاران، حمایت سازمان ایمیدرو، راهبری شرکت ملی فولاد ایران و گروه فولاد مبارکه و همچنین همراهی نهادهای استانی در تثبیت روند تولید قدردانی کرد.

برنامه‌های پیش روی واحد تعمیرات

محسن اسمعیل‌زاده، رئیس تولید و تعمیرات فولادسازی شرکت، از برنامه‌های آینده واحد تعمیرات خبر داد و گفت: «در ۵ ماهه پیش‌رو تا پایان سال، چندین مورد بهینه‌سازی از جمله تکمیل سیستم تزریق سوپرسونیک، بهینه‌سازی دریچه EBT کوره و جابه‌جایی اتاق تپینگ در دست اجراست. اجرای موفق این اقدامات، واحد فولادسازی را برای استفاده حداکثری از توان تولید در سال آینده آماده خواهد کرد.»

گام‌های آینده در ریخته‌گری و تکمیل سبد محصولات

جابر علی‌همتی، رئیس تولید و تعمیرات ریخته‌گری، دست‌یابی به تولید تختال ۸ ذوبی را مرهون تلاش همه بخش‌های شرکت دانست و افزود: «پس از حصول اطمینان از توانایی واحد فولادسازی و ریخته‌گری، قصد داریم با رفع نواقص باقی‌مانده، علاوه بر تحقق چشم‌انداز تولید با ظرفیت حداکثری در سال ۱۴۰۵، تولید برخی گریدهای خاص مانند فولادهای پریتکتیک و میکروآلیاژی را نیز آغاز کنیم و گام مؤثری در تکمیل سبد محصولات برداریم.»

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =