محصولات فولادی

بورس کالا در هفته گذشته صحنه معاملات پرحجم شمش، میلگرد و آهن اسفنجی بود؛ جایی که کاهش بهای شمش و آهن اسفنجی در برابر رشد قیمت میلگرد، تصویری متفاوت از روند بازار فولاد به نمایش گذاشت.

به گزارش ایراسین، معاملات هفته گذشته بورس کالا با عرضه چشمگیر شمش، میلگرد و آهن اسفنجی همراه شد؛ جایی که کاهش قیمت شمش و آهن اسفنجی در مقابل افزایش بهای میلگرد، تصویری متنوع از روند بازار فولاد ترسیم کرد.

در هفته‌ای که گذشت، بورس کالا میزبان عرضه بیش از ۱۱۷ هزار تن شمش بلوم 5sp بود که با تقاضای ۱.۷ برابری همراه شد و در نهایت با احتساب معاملات مچینگ، ۹۴ درصد عرضه‌ها به فروش رسید. میانگین موزون قیمت شمش در این دوره ۳۰ هزار و ۸۹۰ تومان به ازای هر کیلو بود که نسبت به هفته پیش کاهش ۳ درصدی را نشان داد.

همچنین در تاریخ ۱۸ شهریور ۱۴۰۴، حدود ۵۹ هزار تن میلگرد ساختمانی پرمصرف (سایز ۱۲ تا ۲۰) روی تابلو بورس کالا رفت که با احتساب معاملات مچینگ، ۴۲ هزار تن معادل ۷۰ درصد عرضه‌ها معامله شد. میانگین موزون قیمت میلگرد مرسوم بازار در این روز ۳۵ هزار و ۲۲۲ تومان در هر کیلو ثبت شد که ۱.۴ درصد افزایش نسبت به هفته قبل را نشان می‌دهد.

از سوی دیگر، بورس کالا در هفته گذشته میزبان عرضه ۱۹۰ هزار تن آهن اسفنجی بود. تقاضا برای این محصول معادل عرضه ثبت شد اما تنها ۷۷ درصد حجم عرضه‌ها معامله گردید. میانگین موزون قیمت هر کیلو آهن اسفنجی ۱۷ هزار و ۹۳ تومان بود که نسبت به هفته گذشته ۱.۲ درصد افت داشت.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =