• ۱۰ ساعت قبل
  • کد خبر: 73898
  • readingTime: ۱ دقیقه
بورس

شاخص کل بورس در پایان معاملات امروز شنبه ۲۷ اردیبهشت با افزایش ۴ هزار واحدی به تراز ۳ میلیون و ۲۴۱ هزار واحد رسید.

به گزارش ایراسین به نقل از ایرنا، شاخص کل بورس تهران در پایان معاملات امروز - شنبه ۲۷ اردیبهشت - ۴۳۰۰ واحد مثبت شد و به جایگاه ۳ میلیون و ۲۴۱ هزار واحد رسید.

شاخص هم‌وزن ۴۵۱ واحد منفی شد و به ارتفاع ۹۷۲ هزار واحد کاهش یافت. شاخص بورس تهران ابتدا ۲۳ هزار واحد در نیمه نخست فعالیت بازار رشد کرد اما ناگهان صف فروش برای نمادهای شاخص‌ساز ایجاد و روند رو به رشد نماگر بازار، نزولی شد.

ارزش بورس تهران در کانال ۱۰.۳ هزار همت باقی مانده است؛ ارزش معاملات امروز ۱۳۸ همت و ارزش معاملات خُرد ۱۲.۳ همت بود. ۶۶۱ میلیارد تومان خالص پول حقیقی خروجی از بازار بود از صندوق‌های سهامی نیز ۲۱۱ میلیارد تومان پول حقیقی و از صندوق‌های با درآمد ثابت یک‌هزار و ۱۱۷ میلیارد تومان پول سرمایه‌گذاران حقیقی خارج شد.

خساپا و شینا به ترتیب منفی ۱۷۵ و منفی ۱۱۷ میلیارد تومان خروج پول حقیقی داشتند ولی به وبملت ۷۲ و رمپنا ۶۸ میلیارد تومان پول حقیقی وارد شد. دو نماد خساپا و خودرو با افت به ترتیب ۲.۵ و ۲.۹ درصدی در ارزش سهام مواجه شدند. ولی نماد وبملت تا سقف دامنه نوسان (مثبت ۳ درصد) با ازایش ارزش سهام مواجه شد.

شاخص فرابورس را رشد ۷۳ واحدی به تراز ۲۷ هزار و ۹۳۲ واحد دست یافت؛ ارزش کل فرابورس نیز به رکورد ۱,۹۴۵ هزار میلیارد تومان جهش کرد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 12 =