• ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۰
  • کد خبر: 73791
  • readingTime: ۱ دقیقه
بازدید وزیر ورزش از اردو‌ی تیم‌های ملی ورزش کارگری

احمد دنیامالی وزیر ورزش با حضور در اردوی تیم‌های ملی کشتی، با ملی‌پوشان جودو و کشتی ساحلی و فرنگی و تنیس روی میز بانوان و آقایان کارگری ملاقات کرد.

به گزارش ایراسین، در حالی که ۲۵ روز تا آغاز رقابت‌های جهانی کارگری در یونان باقی مانده است، احمد دنیامالی وزیر ورزش و جوانان امروز (۱۹ اردیبهشت) از اردوی تیم‌های ملی جودو و کشتی ساحلی و فرنگی و تنیس روی میز بانوان و آقایان کارگری بازدید کرد.

وزیر ورزش و جوانان ابتدا نظاره‌گر تمرینات تیم ملی جودو کارگری بود و پس از صحبت‌های مسئولان فدراسیون ورزش کارگری، هر یک از اعضای تیم ملی به معرفی خود پرداختند.

وزیر ورزش در ادامه بازدید خود به اردوی تیم ملی کشتی رفت و در این بازدید اعضای تیم کشتی ساحلی و کادر فنی این تیم نیز به توضیح شرایط خود پرداختند و وزیر ورزش و جوانان شنوای دغدغه‌های ورزشکاران این رشته ورزشی بود.

دنیامالی در بازدید از اردوی تیم‌ملی تنیس روی میز ورزش کارگری عنوان کرد: برای اولین بار ورزشکاران دختر ۳۵ درصد از کاروان ورزش کارگری هستند و هر چقدر ورزش بانوان را ترویج بدهیم، می‌توانیم ورزش در خانواده را گسترش دهیم و به این ترتیب ورزش قهرمانی بیشتر توسعه پیدا می‌کند. اینجا یک فرصت است و امیدوارم در مسابقات موفق باشید. خیلی امیدوارم شما با دست پر بازگردید و افتخارآفرینی کنید. وقتی شما مدال می‌گیرید ما حال‌مان خوب می‌شود.

سیدمحمدشروین اسبقیان معاون توسعه ورزش قهرمانی وزارت ورزش و جوانان و مسئولان فدراسیون ورزش کارگری، وزیر ورزش و جوانان را در این بازدید همراهی کردند.

هشتمین دوره بازی‌های جهانی کارگری ۱۲ تا ۱۹ خرداد به میزبانی شهر لوتراکی یونان برگزار می‌شود و کاروان کشورمان در بازی‌های جهانی در رشته‌های شنا، دوومیدانی (بانوان و مردان)، تنیس روی میز (مردان و بانوان)، جودو، بسکتبال سه نفره، کشتی فرنگی و کشتی ساحلی مردان حضور خواهند داشت.

بازدید وزیر ورزش از اردوی تیم‌های ملی ورزش کارگری

بازدید وزیر ورزش از اردوی تیم‌های ملی ورزش کارگری

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 4 =