رشد ۵ هزار واحدی بورس در نخستین روز هفته

رشد ۵ هزار واحدی بورس در نخستین روز هفته
عصمت صادقیان
شنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۷

شاخص کل بورس تهران در معاملات امروز (شنبه، ۱۲ آبان) با رشد پنج‌هزار و ۶۹ واحدی، در ارتفاع ۲ میلیون و ۶۱ هزار و ۲۹۲ واحد قرار گرفت.

به گزارش ایراسین، شاخص هم‌وزن در جریان معاملات روز جاری با ۳۱ واحد رشد، ۶۷۰ هزار و ۴۹۸ واحد و شاخص قیمت هم‌وزن با ۱۶ واحد رشد به ۳۵۶ هزار و ۸۴۵ واحد رسید.

امروز معامله‌گران در بورس تهران بیش از ۱۰ میلیارد و سه میلیون سهم و اوراق مالی را با انجام بیش از ۲۶۳ هزار و ۸۵۲ معامله به ارزش ۵۶ هزار و ۱۶۷ میلیارد ریال داد و ستد کردند.

نمادهای «فولاد، فملی، نوری، شپدیس و بوعلی» بیشترین اثر مثبت و نمادهای «شپنا و کچاد» بیشترین اثر منفی را بر شاخص بورس گذاشتند.

شاخص کل فرابورس ایران نیز امروز با ۷۹ واحد کاهش به ۲۱ هزار و ۱۹۶ واحد رسید.

بر اساس گزارش تجارت نیوز، معامله‌گران در فرابورس بیش از پنج میلیارد و ۲۱ میلیون سهم و اوراق مالی با انجام ۱۵۹ هزار و ۲۱ معامله داد و ستد کردند.

نمادهای «بپاس، شگویا، فزر، کگهر، سامان و ساوه» بیشترین اثر منفی و نماد «حسینا» بیشترین اثر مثبت را بر شاخص فرابورس گذاشتند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

گفت‌وگو

پربازدیدهای اقتصاد

یادداشت

تازه‌ترین‌ها اقتصاد

ویدیوی صفحه

دیدگاه