آخرین خبر از مصدومیت رونالدو در دیدار با پرسپولیس

آخرین خبر از مصدومیت رونالدو در دیدار با پرسپولیس
شهراد باغستانی
سه‌شنبه ۷ آذر ۱۴۰۲ - ۱۱:۴۲

بر اساس گزارش رسانه‌ها و کادر پزشکی النصر، مصدومیت گردن کریستیانو رونالدو در دیدار مقابل پرسپولیس جدی نیست.

به گزارش خبرنگار ایراسین، در شبی که دیدار تیم‌های النصر و پرسپولیس از هفته پنجم لیگ قهرمانان آسیا با تساوی بدون‌گل به پایان رسید، کریستیانو رونالدو در برخورد با علیرضا بیرانوند از ناحیه گردن مصدوم شد و در دقیقه ۷۸ هم بیرون رفت.

در همین راستا ثامر الشهرانی، فیزیوتراپیست عربستانی درباره مصدومیت کریستیانو رونالدو با اشاره به اقدامات صورت گرفته از سوی داوید مارکیز، پزشک اسپانیایی النصر گفت: مارکیز در صحنه مصدومیت رونالدو معاینات دستی از جمله حرکات کامل گردن جهت اطمینان از سلامتی، فشار دست روی نواحی دردناک عضلات و مهره‌ها انجام داد. البته مهاجم پرتغالی النصر هنگام این معاینات احساس درد داشت.

بر اساس گزارش‌های اولیه پزشکی مصدومیت کریستیانو رونالدو جدی نیست و او می‌تواند به بازی دربی ریاض میان تیم‌های النصر و الهلال که جمعه هفته جاری برگزار خواهد شد، برسد.

تشخیص اولیه مصدومیت کریستیانو رونالدو کبودی ملایم در ناحیه گردن است و این بازیکن قبل از ترک ورزشگاه، کنار زمین تحت فیزیوتراپی قرار گرفت.

آخرین خبر از مصدومیت رونالدو در دیدار با پرسپولیس

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

گفت‌وگو

پربازدیدهای مسئولیت‌اجتماعی

یادداشت

تازه‌ترین‌ها مسئولیت‌اجتماعی

ویدیوی صفحه

دیدگاه