چادرملو

مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی چادرملو گفت: معدنکاران چادرملو با ایجاد فرصت برای شرکت‌های دانش بنیان با اقداماتی همچون استفاده از سیستم کنترل هوشمند، خطرات کار را به صفر نزدیک کرده‌اند.

به گزارش ایراسین به نقل از خبرگزاری صداوسیما، همیشه می‌گویند کار در معدن جزو سخت‌ترین شغل‌های دنیاست، اما در ۱۸۰ کیلومتری شمال شرقی یزد و در دل کویر، معدنکاران چادرملو با ایجاد فرصت برای شرکت‌های دانش بنیان با اقداماتی همچون استفاده از سیستم کنترل هوشمند، خطرات کار را به صفر نزدیک کرده اند.

مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی چادرملو می‌گوید: شرکت معدنی و صنعتی چادرملو از پیشگامان ورود به عرصه بومی‌سازی در فرآیند تولید از معدن تا فولاد و از نخستین شرکت‌هایی است که در سال‌های اخیر، داخلی سازی قطعات و تجهیزات مورد نیاز خود را با تکیه بر خلاقیت و توانمندی صنعتگران داخلی و شرکت‌های دانش بنیان به طور جدی دنبال کرده و در این راستا سرمایه‌گذاری‌های عظیمی نیز انجام داده است.

تقی زاده یکی از مهم‌ترین اقدامات چادرملو در سال گذشته را تاسیس مرکز نوآوری، تحقیق و توسعه چادرملو در برج فناوری و نوآوری دانشگاه صنعتی امیر کبیر عنوان کرد و گفت: با این اقدام عملاً راه را برای بروز و ظهور خلاقیت جوانان مستعد و تحصیلکرده و نیز همکاری تنگاتنگ با مراکز علمی و دانش بنیان را هموار ساختیم، چون اعتقاد داریم این همکاری دانشگاه با صنعت، گام عملی و بزرگی است برای نزدیک کردن نگرش‌های آکادمیک و خلاق با نگرش‌های صنعتی و تولیدی، که می‌تواند تحولات عظیمی را در بستر مراکز علمی و تولیدی کشور به ارمغان آورد.

بنابراین گزارش؛ انفجارهای کنترل شده هر روزه‌ای که در معدن چادرملو اتفاق می‌افتد‏؛ نکات ایمنی هم از سوی واحد کنترل و هم از واحد استخراج معدن به صورت دقیق رعایت می‌شود.

نتایج حاصل از انفجارهای کنترل شده به روش پیش شکافی در دیواره‌های نهایی معدن چادرملو بسیار رضایت بخش بوده و مقایسه آن با دیواره‌هایی که با انفجار عادی ایجاد شده اند نشان دهنده کاهش میزان تخریب و سالم ماندن دیواره نهایی است که این مساله در پایدار سازی دیواره و جلوگیری از ریزش‌های مختلف اهمیت زیادی دارد.

اهالی معدن چادرملو دمای ۱۴۰۰ درجه را تحمل می‌کنند‏ و این در حالی است که با وجود تحمل گرمای طاقت فرسا، دلشان گرم و امیدشان رونق تولید است.

شاه کرمی جانشین مدیر مجتمع معدنی چادرملو گفت: با وجود گذشت بیش از ۲۰ سال از فعالیت واحدهای فرآوری سنگ آهن در این مجتمع، ظرف ۲ سال، ۲ و نیم میلیون تن افزایش تولید در ۵ خط فعال داشته ایم که این موفقیت مرهون تلاش بی وقفه کارکنان و کارگران سخت کوش معدن و حمایت‌های مدیر عامل بوده است.

غلامرضا صحرایی مدیر معدن سنگ آهن چادرملو با بیان اینکه در حال حاضر در توده شمالی و جنوبی استخراج داریم می‌گوید: معدنکارن چادرملو در سه شیفت کار می‌کند و در این روندکاری، ما روزانه حداقل ۱۶۰ هزار تن سنگ آهن و باطله استخراج می‌کنیم که حدود ۵ میلیون تن در ماه است و بنا داریم که در سال ۱۴۰۱ مجموع استخراج سنگ آهن و باطله برداری از این معدن را به حدود ۶۱ میلیون تن برسانیم.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
9 + 4 =