مس

براساس گزارش منتشر شده از سوی موسسه تحقیقاتی فیچ استخراج و تولید جهانی مس در دهه آینده به طور متوسط سالانه ۲.۹درصد بالا خواهد رفت و از ۲۳.۸ میلیون تن در سال ۲۰۲۵ به ۳۰.۹ میلیون تن در سال ۲۰۳۴ خواهد رسید. همچنین شیلی تا پایان دهه آینده پرچم‌دار تولید مس در جهان باقی می‌ماند.

به گزارش خبرنگار ایراسین، استخراج و تولید مس در جهان طی دهه آینده افزایش می‌یابد. بر اساس جدیدترین گزارش منتشر شده از سوی مؤسسه تحقیقاتی فیچ استخراج جهانی مس در دهه آینده به طور متوسط سالانه ۲.۹ درصد بالا خواهد رفت و از ۲۳.۸ میلیون تن در سال ۲۰۲۵ به ۳۰.۹ میلیون تن در سال ۲۰۳۴ خواهد رسید. تحلیل‌گران مؤسسه فیچ رشد استخراج و تولید جهانی مس را ناشی از راه‌اندازی و توسعه چندین پروژه معدنی جدید در جهان می‌دانند و مدعی‌اند افزایش قیمت مس در سال جاری و رشد تقاضا برای آن از سوی حوزه‌های مرتبط با انرژی تجدیدپذیر انگیره‌ای برای تولیدکنندگان مس در جهان جهت راه‌اندازی و پیشبرد پروژه‌های جدید خواهد بود.

افزایش سالانه ۲.۹درصدی تولید جهانی مس در دهه آینده/ تولید بیش از ۳۰ میلیون فلز سرخ در ۲۰۳۴

افزایش تولید جهانی مس در ۲۰۲۵

اطلاعات منتشر شده از سوی گروه مطالعات بین‌المللی مس حاکی از آن است که استخراج و تولید جهانی مس از ژانویه تا آوریل ۲۰۲۵ نسبت به مدت مشابه سال گذشته دو درصد بالا رفته است که علت اصلی این موضوع به افزایش بهره‌برداری فلز سرخ از معادن لاس بامباس (Las Bambas) در شیلی، کوئلاوکو(Quellaveco ) و توروموچو ( Toromocho) در پرو،کاموا-کاکولا (Kamoa-Kakula) در جمهوری دموکراتیک کنگو و پروژه ایو تولگوی (Oyu Tolgoi) در مغولستان باز می‌گردد. طبق ارزیابی‌های مؤسسه فیچ بهبود تولید مس در شیلی و افزایش استخراج این فلز معدنی از معدن عظیم ایو تولگوی در مغولستان منجر به رشد ۲.۵ درصدی تولید فلز سرخ در جهان در طول سال ۲۰۲۵ خواهد شد. همچنین توسعه پروژه‌های استخراج مس در معادن پرو، روسیه و زامبیا از دیگر عوامل رشد تولید این فلز معدنی در سال میلادی جاری عنوان می‌شود. با این حال بسیاری از تولیدکنندگان بزرگ مس در جهان مانند شرکت معدنی کودلکو رشد بیش از ۲.۵ درصدی برای تولید مس در سال جاری پیش‌بینی می‌کند.

شیلی پرچم‌دار تولید مس در جهان تا پایان دهه آینده

مؤسسه تحقیقاتی فیچ مجموع تولید مس شیلی در سال جاری را ۵.۷ میلیون تن تخمین می‌زند که این رقم سه درصد بیشتر از کل مس تولیدی این کشور در سال ۲۰۲۴ است. با این اوصاف شیلی در سال ۲۰۲۵ نیز در جایگاه برترین تولیدکننده مس در جهانی باقی خواهد ماند و تحلیل‌گران فیچ انتظار دارند شیلی تا پایان دهه آینده نیز رتبه نخست تولید مس در جهان را به دلیل برخورداری این کشور از منابع عظیم این فلز معدنی حفظ کند. همچنین پیش‌بینی می‌شود مجموع استخراج و تولید فلز سرخ در پرو و جمهوری دموکراتیک کنگو طی سال ۲۰۲۵ به ترتیب ۳.۲ درصد و سه درصد افزایش یابد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
9 + 0 =