به گزارش ایراسین به نقل از ایرنا، ، دبیرکل خانه صنعت، معدن و تجارت ایران با اشاره به اینکه در تجاوز اخیر رژیم صهیونیستی شاهد آن بودیم که صنعتگران و تولیدکنندگان همچون دوران دفاع مقدس سنگر تولید را ترک نکردند، اظهار داشت: با اینکه تعدادی از واحدهای صنعتی در چندین شهرک صنعتی مورد اصابت دشمن قرار گرفتند اما تولید متوقف نشد.
وی ادامه داد: در این مدت صنایع غذایی و تبدیلی کشور از مرحله تولید تا توزیع و تکمیل کل زنجیره ارزش تعطیلی نداشتند و همه صنایع حتی صنعت پخش با سرعت بیشتری اقدام به خدمات رسانی کردند.
دبیرکل خانه صنعت، معدن و تجارت ایران با بیان اینکه وقفهای در تولید مایحتاج و کالای اساسی مردم صورت نگرفت گفت: مواد اولیه و تولیدات از صنایع غذایی شیر تا روغن با همکاری دستگاههای مربوطه به سرعت تأمین شد و در اختیار مردم قرار گرفت.
وی خاطر نشان کرد: با اینکه اکنون این شرایط را پشت سر گذاشتیم اما صنایعی که آسیب دیده اند باید مورد حمایت قرار گیرند و کارگرانشان زودتر بر سر کار بازگردند.
خالقی با بیان اینکه صنایع آسیب دیده نیاز به حمایت دارند، گفت: کارخانهها و برخی واحدهای تولیدی که احتمال خرابکاری در آنها میرفت، به طور موقت تعطیل شدند و در کنار آنها واحدهای صنعتی آسیب دیده نیز نیاز به حمایت دارند.
این فعال اقتصادی افزود: از آنجا که کارخانههای تولیدی در دهه پایانی خردادماه با مشکل روبرو شدند، نیازمند سیاستهای جبرانی و حمایتی از سوی دولت هستند.
دبیرکل خانه صنعت، معدن و تجارت ایران ابراز امیدواری کرد: تا دهم تیرماه که روز صنعت و معدن است، بسته جبرانی و حمایتی به صنعتگران ارائه شود تا با تسهیل گری های صورت گرفته بتوانند، چرخه تولید را به کار اندازند.
وی با اشاره به اینکه پیشنهادهای جبرانی برای حمایت از صنعتگران توسط خانه صنعت و معدن ارائه شده است، گفت: راهکارهایی به رئیس جمهور، کمیسیونهای مجلس، وزارتخانههای مربوطه و سایر نهادهای متولی ارسال شده است که امیدواریم به سرعت نسبت به آنها تصمیم گیری شود و واحدها مورد حمایت قرار گیرند.
خالقی ابراز کرد: این بسته پیشنهادی در راستای امهال بدهیهای بانکی، بخشودگیهای جرایم بانکی، فرصت تراز مالی مالیاتی، فرصت در پرداخت تأمین اجتماعی و سایر موارد است به نظر میرسد یکسری مهلتها باید به واحدهای تولیدی و صنعتی ارائه شود و دولت باید از تولیدکنندگان حمایت کند.
وی عنوان کرد: یکی از اقدامات خوب دولت در ۱۲ روز جنگ تحمیلی، تسریع در تخلیه انبارهای گمرکی و بنادر بود که سرعت بخشیده شد و مواد اولیه شرکتهای مادر زنجیره تولیدی سریعتر ترخیص میشد و دراختیار کارخانهها قرار میگرفت تا به روند تولید سرعت ببخشد.
ارسال نظر