شجاعی

مدیرعامل شرکت ورق خودرو چهارمحال و بختیاری گفت: این شرکت با آغاز تولید ورق گالوانیزه باکیفیت MC، گام بلندی در تحول صنعت خودروسازی ایران برداشته و به دنبال تأمین نیازهای داخلی و کاهش وابستگی به واردات است.

به گزارش خبرنگار ایراسین، طراحی بدنه و اجزای خودرو به دلیل پیچیدگی‌ها و حساسیت‌های خاص خود، نیازمند توجه ویژه‌ای است. در این راستا، ورق‌های فولادی گالوانیزه به عنوان اصلی‌ترین ماده اولیه در تولید قطعات و بدنه خودروها شناخته می‌شوند. شرکت ورق خودرو چهارمحال و بختیاری به عنوان تنها تولیدکننده این ورق‌ها در ایران، با ارائه محصولات متنوع و باکیفیت، نقش مهمی در توسعه صنعت خودروسازی کشور ایفا می‌کند.

حمید شجاعی، مدیرعامل شرکت ورق خودرو چهارمحال و بختیاری در گفتگو با خبرنگار ایراسین، اظهار کرد: ورق گالوانیزه باکیفیت MC، به تازگی به عنوان یک محصول جدید در این شرکت تولید شده است. این ورق به دلیل ویژگی‌های منحصر به فرد خود، می‌تواند تأثیر بسزایی در تحول صنعت خودروسازی ایران داشته باشد.

وی با بیان اینکه ورق فولادی MC، ورق فولادی با کیفیت بالا با سطح گل ریز (Micro-Crater) است که در ساخت بدنه خودرو و سایر کاربردهایی که به کیفیت سطح و قابلیت رنگ آمیزی نیاز دارند، استفاده می‌شود، گفت: این نوع ورق‌ها معمولاً از نوع ورق‌های گالوانیزه هستند و سطح آنها به رنگ خاکستری مات است.

شجاعی افزود: ورق‌های تولیدی ورق خودرو چهار محال و بختیاری از استحکام بالا، جوش‌پذیری مناسب و مقاومت در برابر خوردگی برخوردارند و به همین دلیل، کیفیت بالایی دارند.

مدیرعامل شرکت ورق خودرو چهارمحال و بختیاری همچنین به اهمیت وزن بدنه خودرو اشاره کرد و گفت: حدود ۴۰ درصد از وزن یک خودرو به بدنه آن مربوط می‌شود.

شجاعی تأکید کرد: شرکت ورق خودرو در تولید ورق‌های گالوانیزه، بالاترین استانداردها را رعایت می‌کند و این ورق‌ها به دلیل کیفیت سطح بالا و مقاومت در برابر ضربه و خوردگی، برای استفاده در بدنه خودروها مناسب هستند.

وی تصریح کرد: تولید آزمایشی ورق گالوانیزه گرید MC در سال ۱۴۰۰ آغاز شد و نتایج مثبت تست‌های انجام شده نشان‌دهنده توانایی این شرکت در تأمین نیازهای خودروسازان داخلی است.

شجاعی خاطرنشان کرد: با اجرای طرح بهینه‌سازی خط تولید، این شرکت تولید انبوه ورق‌های گالوانیزه گرید MC را انجام داده است.

شجاعی به رویکرد ارتقای کیفیت و بومی‌سازی تکنولوژی تولید محصولات ویژه گالوانیزه اشاره کرد و گفت: این اقدامات می‌تواند خودروسازان کشور را از واردات ورق MC بی‌نیاز کند.

وی همچنین بر دستیابی به ظرفیت اسمی تولید ورق فولادی مطابق با استانداردهای بین‌المللی تأکید کرد و این هدف را به عنوان گامی مؤثر در جهت افزایش صادرات شرکت ورق خودرو دانست.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 0 =