• ۶ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۱
  • کد خبر: 74330
  • readingTime: ۳ دقیقه
علی قلی‌زاده

وینگر ایرانی تیم فوتبال لخ پوزنان گفت: قلبا دوست دارم در ایران زندگی و بازی کنم اما با باشگاهم در لهستان قرارداد دارم.

به گزارش ایراسین، علی قلی‌زاده، ستاره ۲۹ ساله فوتبال ایران، در نیم‌فصل دوم نقش کلیدی در موفقیت‌های تیم لخ پوزنان ایفا کرد. او با به ثمر رساندن ۸ گل و ارسال ۶ پاس گل، نشان داد پس از مصدومیت سنگین سال ۲۰۲۳ به فرم ایده‌آل خود بازگشته است. هرچند در آغاز، تردیدهایی درباره انتقال ۱.۸ میلیون یورویی‌اش وجود داشت، اما حالا این تردیدها کاملاً برطرف شده‌اند.

قلی‌زاده با شور و هیجان درباره قهرمانی در لیگ لهستان گفت: «این نخستین قهرمانی دوران فوتبالم است. شب‌ها با مدالم می‌خوابم! همه چیز عالی است؛ باشگاه، مردم، شهر… احساس می‌کنم لخ خانه دوم من است. در بازی پایانی فصل کار سختی داشتیم و همین قهرمانی را برایمان شیرین‌تر کرد. هیچ‌گاه تردید نداشتم که قهرمان خواهیم شد. هفت هفته مانده به پایان فصل، وقتی از من پرسیدند که ناامید شده‌ایم یا نه، گفتم نه؛ چون به تیم‌مان ایمان داشتیم. پیروزی برابر لژیا نقطه عطفی برایمان بود و اعتمادبه‌نفسمان را بالا برد.»

او درباره مسیر شخصی‌اش در این تیم افزود: «وقتی به لخ آمدم، مصدومیتی داشتم که می‌توانست پایان دوران حرفه‌ای‌ام باشد. برگشتم، اما دوباره مصدوم شدم. شرایط سختی بود، چون برای کمک به تیم آمده بودم. فشار زیادی روی خودم گذاشته بودم. در نهایت تصمیم گرفتم سخت‌تر از همیشه کار کنم و به خودم و خانواده‌ام قول دادم که همه چیز را تغییر بدهم. همسرم حمایتم کرد و گفت اگر چیزی را می‌خواهی، باید برایش بجنگی. حالا خوشحالم که آن جنگ ارزشش را داشت. سال اول نه، اما سال دوم قهرمان شدیم و این یکی از بهترین لحظات زندگی‌ام است.»

قلی‌زاده همچنین درباره تغییر پستش توضیح داد: «فکرش را نمی‌کردم که در پستی جدید بازی کنم. به‌عنوان شماره ۱۰ وارد زمین شدم، در حالی که همیشه وینگر بودم. ابتدا سخت بود، اما پذیرفتم و یاد گرفتم. واقعاً همه چیز را از صفر آموزش دادند. به‌ویژه از کمک‌مربی "سیندره" سپاسگزارم. باید بازی‌ام را به دروازه حریف نزدیک‌تر کنم، بیشتر در دفاع و پرس شرکت داشته باشم. هنوز جا برای پیشرفت دارم.»

او درباره تغییرات تاکتیکی لخ گفت: «سیستم تیم به سه شماره ۱۰ و یک شماره ۶ تغییر کرد که کار را برای یارگیری حریفان سخت می‌کرد. وقتی تیمی هم در حمله قوی باشد و هم در دفاع منسجم، همه‌چیز به‌خوبی پیش می‌رود. این نخستین‌بار بود که در چنین سیستمی بازی می‌کردم و واقعاً لذت بردم. از نظر فیزیکی هم تیم دگرگون شد و با شدت بیشتری بازی کردیم.»

قلی‌زاده درباره یکی از مهم‌ترین گل‌های فصلش افزود: «گل به لژیا در زمین حریف، بهترین و مهم‌ترین گل فصل برایم بود. بازی سختی بود و با نتیجه یک بر صفر پیروز شدیم. همیشه دنبال چنین شوت‌هایی هستم. جالب اینجاست که در تمرینات، معمولاً این شوت‌ها گل نمی‌شوند! اما در بازی، حتی اگر ۲۰ بار خراب کنم، همان یک گل همه چیز را جبران می‌کند.»

در پاسخ به پرسشی درباره بازگشت احتمالی به ایران، گفت: «بله، از ایران پیشنهادهایی داشتم. نمی‌توانم پنهان کنم که دوست دارم در کشورم زندگی و بازی کنم. اما فعلاً با لخ قرارداد دارم و نمی‌توانم تصمیمی بگیرم. فعلاً اینجا هستم و از قهرمانی‌مان لذت می‌برم. یک سال دیگر قرارداد دارم و فقط به لحظه اکنون فکر می‌کنم. پرسپولیس تیم فوق‌العاده‌ای در ایران است و میلیون‌ها هوادار دارد. همان‌طور که دیگر تیم‌ها هم همین وضعیت را دارند، مثلاً تراکتور که حالا قهرمان شده. سرمربی فعلی تراکتور، مربی سابق من در تیم ملی است. طبیعتاً دوست دارم دوباره در ایران بازی کنم، به‌ویژه برای پرسپولیس، اما فعلاً قراردادم با لخ پابرجاست و تمرکزم روی همین تیم است.»

در پایان، با لحنی طنزآمیز درباره هم‌تیمی‌اش آلفونسو سوسا گفت: «چه کسی؟ نمی‌شناسمش! شوخی کردم. او بازیکن و انسان فوق‌العاده‌ای است؛ یکی از بهترین‌ها در لیگ. همیشه بازی‌اش را دنبال می‌کردم و از او یاد گرفتم. ما زوج خوبی در زمین ساختیم و توانستیم سبک بازی لخ را تغییر بدهیم.»

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 17 =