به گزارش ایراسین، ضیا الدین پورکریمی، رئیس مرکز تحقیقات فرآوری مواد معدنی ایران، با بیان ویژگیهای دومین سمپوزیوم بین المللی فرآوری مواد معدنی و حمایتهای هیأت عامل ایمیدرو از این رویداد، اظهار داشت: در این دوره شرکتهای دانش بنیان که نقش قابل توجهی برای عبور از تحریمها داشته اند، فرصت مغتنمی برای ارائه توانمندهای خود یافتند.
وی افزود: به طور معمول در رویدادهای حوزه معدن و صنایع معدنی، نقش شرکتهای بزرگ همواره برجسته بوده اما در این دوره از سمپوزیوم، دانش بنیانها پیشاپیش فعالان این حوزه قرار گرفتند به طوری که شرکتهای بزرگ، تنها نقش حامی را ایفا کردند.
دبیر دومین سمپوزیوم بین المللی فرآوری مواد معدنی تصریح کرد: در سالهای تحریم، شرکتهای دانش بنیان در ساخت تجهیزات و همچنین تولید مواد شیمیایی مورد نیاز فرآوری، جایگاه خود را به نمایش گذاشتند.
وی در ادامه، حضور صاحبنظران صنعتی و آکادمیک از کشورهای استرالیا، آفریقای جنوبی و ترکیه را نشانه اثربخشی این رویداد دانست و گفت: بخش قابل توجهی از این افراد که ایرانیان مقیم کشورهای یاد شده بودند، مقالات جدیدی در حوزه فرآوری مواد معدنی ارائه کردند.
پورکریمی مرکز تحقیقات را مترجم میان صنعت و دانشگاه دانست و بیان کرد: بیان زبان مشترک دو حوزه، زمینه را برای برقراری ارتباط نزدیک تر، فراهم میکند.
وی برگزاری چهار پنل در رویداد فوق را یادآور شد و افزود: نشستهای تخصصی فرصتهای معدنی افغانستان، گوهرسنگ ها، بومی سازی و فرآوری عناصر حیاتی با استقبال صاحبنظران مواجه شد.
به گفته پورکریمی در این رویداد ۴۸ مقاله از میان ۷۰ مقاله انتخاب شد که ۲۴ مقاله به صورت پوستر و ۲۴ مقاله در قالب سخنرانی ارائه شد.
ارسال نظر