به گزارش ایراسین، مجتبی جعفریان، مدیر بهرهبرداری شرکت فولاد سنگ با اشاره به دستاوردهای چشمگیر ماههای اخیر اظهار داشت: این رکوردها حاصل تلاش و برنامهریزی دقیق است. در حال حاضر، روزانه ۷ هزار و ۵۰۰ تن استخراج و حمل به طور مستمر انجام میشود. در چنین حجمی از عملیات هرگونه اختلال بهویژه در زمینه تأمین یا کیفیت مواد ناریه میتواند تأثیری جدی و مستقیم بر روند استخراج، هزینهها و نهایتاً کیفیت محصول نهایی فولاد مبارکه داشته باشد. حتی انفجار ناقص یک چال نیز میتواند به افت عملکرد و افزایش هزینههای عملیاتی بینجامد.
وی با مقایسه عملکرد امسال با سال گذشته افزود: در سال گذشته به دلیل کمبود مواد ناریه، ناچار به توقف ۱۵ روزه عملیات شدیم، اما امسال با برنامهریزی منسجم و همکاری مستمر شرکا، موفق به حذف این توقفها شده و ضمن حفظ کیفیت، بهرهوری را نیز افزایش دادهایم.
جعفریان معدن را محل تلاقی دشواری کار با تعهد انسانی توصیف کرد و گفت: پشت هر تن تولید، تلاش و همافزایی صدها نفر از همکاران ما قرار دارد. اگر هر حلقهای از این زنجیره بهدرستی عمل نکند، کل فرآیند تولید با اختلال مواجه خواهد شد.
مدیر کارخانه تولید نانل و آنفو صنایع شیمیایی اصفهان نیز در ادامه با تأکید بر نقش این مجموعه بهعنوان یکی از شرکای کلیدی در تأمین مواد ناریه اظهار داشت: در شرایطی که با ناترازی انرژی در پتروشیمیها مواجه هستیم گروه صنایع شیمیایی اصفهان با تمام توان در حال راهاندازی خط تولید نیترات آمونیوم است تا نیاز صنعت را بهصورت پایدار تأمین کند. پیشبینی میکنیم در نیمه دوم سال جاری، مشکلی از بابت تأمین مواد ناریه وجود نداشته باشد.
محمدمهدی احمدی با قدردانی از تعامل سازنده با شرکت فولاد سنگ ابراز امیدواری کرد که تداوم این همکاری اثربخش، زمینهساز افزایش توان داخلی کشور در حوزه استخراج مواد معدنی باشد.
ارسال نظر