سمیه خلوصی

معاون برنامه‌ریزی و توانمندسازی ایمیدرو گفت: ایمیدرو آماده حمایت نامحدود از طرح‌های توسعه فرآوری است.

به گزارش ایراسین، سمیه خلوصی، معاون برنامه‌ریزی و توانمندسازی ایمیدرو در مراسم افتتاح دومین سمپوزیوم بین‌المللی پژوهشگران فرآوری مواد معدنی گفت: ایمیدرو در استراتژی‌های خود برای دستیابی به توسعه، در زمینه فرآوری شفاف سازی کرده است.

وی افزود: برای این منظور، ایمیدرو راهبردهای مورد نظر از جمله هوشمندسازی، تولید سبز و غیره را پیاده‌سازی کرده و در این مسیر حرکت می‌کند.

معاون برنامه‌ریزی و توانمندسازی ایمیدرو با بیان اینکه این سازمان از سال گذشته ۳ طرح در حوزه توسعه فرآوری را تدوین کرده است، گفت: امسال عملیات اجرایی این طرح‌ها آغاز می‌شود.

وی ادامه داد: مسیر روشن شده و آماده هستیم از توانمندی پژوهشگران و شرکت‌های دانش‌بنیان برای ارتقای توسعه این بخش استفاده کنیم.

برنامه ایمیدرو برای کاهش فاصله فناوری ایران با کشورها

خلوصی با بیان اینکه بررسی‌های انجام شده طی سال‌های گذشته حاکی از محدودیت فناوری به عنوان بیشترین چالش شرکت‌های داخلی بود، گفت: این مساله باعث شکاف جدی صنایع کشور با توسعه در دنیا و فاصله معنادار آن با توسعه صنعت بود.

وی افزود: از این رو، تلاش کردیم با کمک دانشگاهیان، شرکت‌های دانش‌بنیان، پژوهشگران و صاحبان فناوری، این شکاف را رفع کنیم.

معاون برنامه‌ریزی و توانمندسازی ایمیدرو با اشاره به اینکه در حوزه فناوری، توانمندی‌های قابل توجهی از نظر دانش در کشور وجود دارد، گفت: توجه به این موضوع، می‌تواند به توسعه بین‌المللی کمک کند. نمونه آن، مراکز تحقیقاتی از جمله مرکز تحقیقات فرآوری مواد معدنی است که دانش در آن رسوب کرده و قابلیت انتقال به سایر نقاط کشور را دارد.

برگزاری سمپوزیوم فرآوری، نقشه راه ایمیدرو

خلوصی با بیان اینکه سمپوزیوم بین‌المللی پژوهشگران فرآوری مواد معدنی را با ۲ هدف طراحی کردیم، گفت: هدف نخست، توسعه دانش فنی فرآوری و ارتباط صنعت و دانشگاه است تا از دانش ایجاد شده در دانشگاه برای رشد صنعت استفاده شود.

وی افزود: هدف دوم، استفاده از دانش و فناوری موجود در کشور برای توسعه ارتباطات بین‌المللی و صدور آن به خارج و در مقابل، انتقال فناوری‌های لازم از کشورهای صاحب فناوری به داخل کشور اقدام کنیم.

معاون برنامه‌ریزی و توانمندسازی ایمیدرو با بیان اینکه برگزاری سمپوزیوم فرآوری را به عنوان نقشه راه در نظر گرفته است، تصریح کرد: با پیشنهاد مدیر مرکز تحقیقات فرآوری، سازوکار آن را به صورت دوسالانه طراحی شده است.

وی ادامه داد: در صورت استقبال جامعه و خروجی مطلوب آن، می‌توان این سمپوزیوم را به صورت سالانه برگزار شود.

خلوصی با بیان اینکه از جمله مأموریت‌های ایمیدرو، توانمندسازی بخش معدن و صنایع معدنی در حوزه فناوری است، گفت: تلاش‌ها و دغدغه‌های اعضای هیأت عامل ایمیدرو، برای حل مسأله فناوری است.

فرآوری؛ حلقه نخست تحقق رشد ۱۳ درصدی بخش معدن

معاون برنامه‌ریزی و توانمندسازی ایمیدرو با اشاره به اینکه هدف گذاری برنامه هفتم توسعه برای وزارت صنعت، معدن و تجارت، رشد ۱۳ درصدی بخش معدن و ۸.۵ درصدی بخش صنعت است، اذعان کرد، گفت: حلقه نخست تحقق هدف‌گذاری مورد نظر، حلقه فرآوری است که نقش بالایی در این موضوع دارد.

وی افزود: در واقع با فرآوری مواد معدنی، اثر آن را درآمد ناخالص ملی خواهیم دید و رشد ۱۳ درصدی را محقق کنیم.

به گفته خلوصی، حمایت از رویدادهای علمی پژوهشی، از جمله وظایف و مأموریت‌های اصلی ایمیدرو است.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 0 =