به گزارش ایراسین، علیآبادی، سرپرست مددکاری اجتماعی شرکت فولاد مبارکه در این نشست گفت: سلامتی سرمایه انسانی، رکن اصلی توسعه پایدار در صنعت است و کارکنان سالم و دانشبنیان، محرک اصلی چرخه تولید صنعتی هستند.
این گردهمایی علمی که با حمایت معاونت سرمایه انسانی شرکت فولاد مبارکه برگزار شد، میزبان اساتید برجسته حوزه سلامت روان و صاحبنظران صنعتی بود.
شرکتکنندگان در این نشست، آخرین یافتههای پژوهشی و تجربیات میدانی خود را در حوزههایی مانند «شناسایی و کاهش عوامل استرسزای محیط کار»، «پیشگیری از فرسودگی شغلی» و «راهکارهای مقابله با آسیبهای روانی در صنایع سنگین» ارائه دادند.
سالار فرامرزی، رئیس دانشکده روانشناسی دانشگاه اصفهان نیز با بیان اینکه سلامت روانی کارکنان نه تنها بر عملکرد فردی در خانواده و جامعه تأثیرگذار است، اظهار داشت، سلامت روان کارکنان به عنوان موتور محرک بهرهوری سازمانی عمل میکند. سازمانهایی که در این حوزه سرمایهگذاری میکنند، در واقع زیرساخت توسعه پایدار خود را تقویت مینمایند.
به گفته فرامرزی حتی یک اختلال ساده مانند افسردگی یا فرسودگی شغلی میتواند عملکرد یک بنگاه اقتصادی پیشرو مانند فولاد مبارکه را تحتالشعاع قرار دهد. کاهش بهرهوری، افزایش خطاهای عملیاتی و افت کیفیت تولید از جمله تبعات این غفلت است.
اقدام واحد HSE فولاد مبارکه در برگزاری این گردهمایی علمی، نمادی از پویایی سازمانی است.
ارسال نظر