به گزارش ایراسین به نقل از ایرنا، نادر رضایی با اشاره به فعالیت دوباره این واحد صنعتی معدنی پس از ۲ سال تعطیلی، افزود: این واحد توانسته برای ۳۰ نفر اشتغال مستقیم ایجاد کند.
معاون صنایع ادارهکل صمت همدان خاطر نشان کرد: راهاندازی مجدد کارخانه دولومیت به عنوان یکی از واحدهای مهم فرآوری مواد معدنی در شهرستان نهاوند میتواند در تأمین نیاز صنایع داخلی به مواد اولیه تولید و ایجاد اشتغال پایدار در منطقه اثرگذار باشد.
وی اظهار کرد: پروانه بهرهبرداری این کارخانه در سال ۱۴۰۱ صادر شده و معدن دولومیت دوچشمه که در فاصله ۲۰ کیلومتری این واحد قرار دارد، جهت استخراج و تأمین خوراک، به این واحد صنعتی واگذار شده است.
رضایی همچنین با اشاره به اهمیت دولومیت کلسینه در صنعت کشور افزود: دولومیت کلسینه مادهای استراتژیک است که در صنایع مختلف بهویژه فولادسازی، شیشهسازی، تولید منیزیم، مواد نسوز و دیرگداز و همچنین در بخشهای ساختمانی و کشاورزی کاربرد گستردهای دارد.
معاون صنایع اداره کل صمت استان همدان با تأکید بر حمایت از واحدهای تولیدی نیمهفعال و راکد، خاطرنشان کرد: احیای واحدهای صنعتی، یکی از اولویتهای اصلی وزارت صمت است و در این مسیر از هیچ تلاشی دریغ نخواهیم کرد.
واحد معدنی صنعتی یاد شده مهر ماه ۱۴۰۲ به دلیل مشکلات مرتبط با مسائل انرژی و زیرساختی تعطیل شده بود.
دولومیت یک سنگ معدنی است که با ترکیب آهن و منیزیم ساخته میشود که کاربردهای متنوعی دارد و در صنایع مختلفی از گذشته تا کنون مورد استفاده قرار میگیرد.
دولومیت کاربردهای فراوانی دارد از جمله اینکه در فرآوری سنگ آهن و تولید فولاد، سیمان و بتن، شیشه و سرامیک، لاستیک، رنگ و صنعت داروسازی مورد استفاده قرار میگیرد.
ارسال نظر