خبر خوب معاون رئیس جمهور برای تولیدکنندگان بخش خصوصی

خبر خوب معاون رئیس جمهور برای تولیدکنندگان بخش خصوصی
عصمت صادقیان
یکشنبه ۱۷ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۶:۰۰

رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور از طراحی برنامه ویژه کاهش بروکراسی‌های اداری برای تولیدکنندگان بخش خصوصی خبر داد.

به گزارش ایراسین، علاءالدین رفیع‌زاده معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور، در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس، از بازدید از شهرک صنعتی «بیجین» در نزدیکی شهر تهران و تدوین یک برنامه اصلاحی ویژه برای کاهش بروکراسی در این حوزه خبر داده است که به زودی اجرایی می‌شود.

وی در این باره نوشت: «امروز در یکی از شهرک‌های صنعتی اطراف تهران حضور پیدا کردم؛ بروکراسی ناکارآمد در فرآیندهای دریافت خدمات توسط تولیدکنندگان، یکی از دغدغه‌های اصلی است. برنامه اجرایی ویژه‌ای را در این خصوص طراحی کردیم و انشآلله عملیاتی خواهیم کرد.»

این اقدام می‌تواند در سالی که مزین به شعار سرمایه‌گذاری برای تولید است، نویدبخش کاهش و تسهیل فرآیندهای کسب‌وکار برای تقویت تولید داخلی باشد. این گام مثبت نشان‌دهنده توجه دولت چهاردهم به دغدغه‌های بخش خصوصی و عزم جدی برای بهبود فضای اقتصادی است.

خبر خوب معاون رئیس جمهور برای تولیدکنندگان بخش خصوصی

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

گفت‌وگو

پربازدیدهای مسئولیت‌اجتماعی

یادداشت

تازه‌ترین‌ها مسئولیت‌اجتماعی

ویدیوی صفحه

دیدگاه