سند تفاهم فاز یک افزایش ظرفیت کارخانه احیاء مستقیم مجتمع فولاد غدیر امضا شد

سند تفاهم فاز یک افزایش ظرفیت کارخانه احیاء مستقیم مجتمع فولاد غدیر امضا شد
مریم یاوری
چهارشنبه ۲ آبان ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۲

مدیرعامل مجتمع فولاد غدیر نی ریز گفت: تفاهم نامه فاز یک افزایش ظرفیت کارخانه احیا مستقیم مجتمع فولاد غدیر نی ریز با شرکت MME به امضا رسید.

به گزارش ایراسین، محسن مصطفی پور در نشست امضای سند تفاهم همکاری، اظهار داشت: در حال حاضر کارخانه تولید آهن اسفنجی فولاد غدیر با ظرفیت ۸۰۰ هزارتن در حال فعالیت است که به همت همکاران ما در واحد بهره برداری در سال مالی گذشته موفق به ثبت رکورد تولید به میزان ۸۲۶،۱۹۲ تن و بیش از ظرفیت اسمی کارخانه شدیم.

وی افزود: رسیدن به ظرفیت مطلوب با توجه به نیاز به تأمین شارژ فلزی مورد نیاز واحد فولادسازی، همواره از دغدغه‌های ما در مجتمع فولادغدیر نی ریز بوده است که امیدواریم با افزایش ظرفیت تولید در فاز اول به ۱ میلیون تن و در فاز دوم به ۱ میلیون و ۲۰۰ هزارتن آهن اسفنجی این دغدغه را رفع نمائیم.

مدیرعامل مجتمع فولاد غدیر نی ریز استفاده از تکنولوژی ایرانی پرد در تولید آهن اسفنجی در کشور را یک اقدام جسورانه خواند و با اشاره به توانمندی‌های علمی و مهندسی شرکت MME ابراز امیدواری کرد این اتفاق یک تحول جدید در صنعت فولاد کشور ایجاد کند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

گفت‌وگو

پربازدیدهای فولاد

یادداشت

تازه‌ترین‌ها فولاد

ویدیوی صفحه

دیدگاه