۲۴۹ خودروی سواری از گمرک ترخیص شد

۲۴۹ خودروی سواری از گمرک ترخیص شد
عصمت صادقیان
دوشنبه ۱۶ مهر ۱۴۰۳ - ۱۷:۲۰

دومین محموله خودروهای سواری شامل تعداد ۲۴۹ دستگاه خودرو در بستر سامانه جدید گمرک هوشمند شب گذشته از گمرک غرب تهران ترخیص شد.

به گزارش ایراسین، مطابق اعلام گمرک، برای ترخیص این محموله نظر سازمان‌های همجوار به صورت سیستمی اخذ و با انجام تشریفات گمرکی مربوطه در بستر سامانه جدید گمرک هوشمند از گمرک غرب تهران ترخیص و از درب خروج واردات خارج گردید.

گفتنی است؛ اولین محموله خودروهای سواری در بستر سامانه جدید گمرک هوشمند نیز پنج‌شنبه‌شب (۵ مهر ماه) از گمرک غرب تهران ترخیص شده بود. این محموله شامل تعداد ۹۷ دستگاه خودروی سواری با نشان تجاری سوزوکی بود که پس از اظهار در سامانه جدید گمرک هوشمند تشریفات گمرکی مربوطه انجام شد.

برای ترخیص این محموله نظر سازمان‌های همجوار به صورت سیستمی اخذ و با انجام تشریفات گمرکی مربوطه در بستر سامانه جدید گمرک هوشمند از گمرک غرب تهران ترخیص و از درِ خروج واردات خارج شد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

گفت‌وگو

پربازدیدهای اقتصاد

یادداشت

تازه‌ترین‌ها اقتصاد

ویدیوی صفحه

دیدگاه