مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه اعلام کرد؛

پیشرفت فیزیکی ۷۱ درصدی راه‌آهن چابهار-زاهدان با ریل ذوب آهن اصفهان

پیشرفت فیزیکی ۷۱ درصدی راه‌آهن چابهار-زاهدان با ریل ذوب آهن اصفهان
عصمت صادقیان
پنجشنبه ۲۹ شهریور ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۷

مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل‌ونقل کشور گفت: راه آهن چابهار-زاهدان با هدف اتصال تنها بندر اقیانوسی کشور و تکمیل کریدور ریلی شمال-جنوب در شرق کشور در حال حاضر با پیشرفت فیزیکی بالای ۷۰ درصد در حال اجرا است.

به گزارش ایراسین، معاون وزیر راه و شهرسازی همچنین در خصوص تأمین تجهیزات مورد نیاز این پروژه توضیح داد و گفت: تراورس مورد نیاز این خط ریلی از کارخانه تولید تراورس بتنی در زاهدان با ظرفیت تولید روزانه ۶۰۰ اصله تأمین می‌شود و هماهنگی‌های لازم برای تأمین ریل مورد نیاز پروژه با کارخانه ذوب‌آهن اصفهان انجام شده است و در آینده نزدیک عملیات ریل‌گذاری محدوده خاش تا ایرانشهر با استفاده از ریل ملی آغاز می‌شود.

خیرالله خادمی معاون، تکمیل راه آهن چابهار-زاهدان را برای توسعه کریدور ریلی شرق کشور و اتصال بندر شهید بهشتی در چابهار به شبکه ریلی ضروری دانست و گفت: این مسیر ریلی به طول ۶۳۴ کیلومتر در چهار بخش اجرایی تعریف شده است که حدفاصل خاش تا زاهدان به طول ۱۵۲ کیلومتر به بهره برداری رسیده است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

گفت‌وگو

پربازدیدهای اقتصاد

یادداشت

تازه‌ترین‌ها اقتصاد

ویدیوی صفحه

دیدگاه