رئیس شورای تامین کنندگان دام خبر داد؛

واردات روزانه ۶۰۰ تن گوشت گرم به کشور

واردات روزانه ۶۰۰ تن گوشت گرم به کشور
عصمت صادقیان
چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۵

رئیس شورای تأمین کنندگان دام از توزیع روزانه ۲۵۰ تا ۳۰۰ تن گوشت گرم خبر داد و گفت: واردات روزانه گوشت گرم به ۶۰۰ تن افزایش می‌یابد.

به گزارش ایراسین، منصور پوریان، گفت: جمعیت دام به نسبت سال‌های گذشته با رشد زیادی روبروست به طوری که بنا بر گزارش مرکز آمار در همه بخش‌های دام شامل روستایی، عشایری و پرواری افزایش داشته است.

وی گفت: بنا بر سیاست تنظیم بازار مبنی بر افزایش واردات، جمعیت دام رشد زیادی داشته است که واردات و توزیع مناسب منجر به اشباع بازار شده است.

پوریان ادامه داد: با توجه به مازاد دام روی دست دامدار، صادرات دام در راستای تنظیم بازار باید در دستور کار قرار گیرد.

رئیس شورای تأمین کنندگان دام افزود: بنا بر اعلام سازمان دامپزشکی جمعیت دام سبک بیش از ۷۱ میلیون رأس و دام سنگین ۷.۵ میلیون رأس است که امسال ۱۸ میلیون دام سبک آماده کشتار است.

وی از توزیع روزانه ۲۵۰ تا ۳۰۰ تن گوشت گرم خبر داد و گفت: بنا بر سیاست تنظیم بازار، واردات گوشت به ۶۰۰ تن در روز می‌رسد.

پوریان متوسط قیمت هر کیلو دام در کشور را ۲۱۰ هزار تومان اعلام کرد و گفت: قیمت کنونی هر کیلو لاشه ۳۷۰ تا ۳۷۵ هزار تومان است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

گفت‌وگو

پربازدیدهای اقتصاد

یادداشت

تازه‌ترین‌ها اقتصاد

ویدیوی صفحه

دیدگاه