قیمت دلار ۸ مهر ۱۴۰۲ / پایان انجماد دلار نزدیک است؟

قیمت دلار ۸ مهر ۱۴۰۲ / پایان انجماد دلار نزدیک است؟
فرشته شیرزادی
شنبه ۸ مهر ۱۴۰۲ - ۰۸:۴۲

قیمت دلار در آخرین معامله هفته گذشته با افزایش ۴۰۰ تومانی در کانال حساس ۴۹ هزار تومانی پیشروی کرد.

به گزارش ایراسین به نقل از تجارت‌نیوز، قیمت دلار روز پنجشنبه ۶ مهر پس از سه روز پیاپی کاهش قیمت، افزایش ۴۰۰ تومانی داشت و با رقم ۴۹ هزار و ۵۰۰ تومان معامله شد.

این اسکناس متاثر از اخبار مربوط به تحریم‌های جدید آمریکا در ارتباط با ایران، روند افزایشی گرفت.

قیمت نرخ‌های مختلف

روز پنجشنبه ۶ مهر در سایت بازار متشکل ارزی اسکناس دلار با قیمت ۴۱ هزار و ۱۹۴ تومان عرضه شد و افزایش ۱۳ تومانی داشت. دلار حواله نیز با همین مقدار افزایش و با رقم ۳۷ هزار و ۴۴۹ تومان عرضه شد. همچنین قیمت دلار نیمایی مانند هفته‌های گذشته روی رقم ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان ثابت بود.

قیمت ارزهای موثر

روز پنجشنبه اسکناس یورو با رقم ۵۵ هزار و ۹۲۲ تومان معامله شد. قیمت اسکناس یورو در سایت بازار متشکل ارزی با رقم ۴۳ هزار و ۲۹۶ تومان و یوروی حواله با رقم ۳۹ هزار و ۳۶۰ تومان عرضه شدند.

در آخرین معامله هفته نخست مهر درهم امارات با رقم ۱۳ هزار و ۵۶۰ تومان معامله شد. در سایت بازار متشکل ارزی قیمت حواله و اسکناس درهم تغییر پنج تومانی داشت. حواله درهم با رقم ۱۰ هزار و ۱۹۷ تومان مبادله شد و اسکناس درهم نیز با قیمت ۱۱ هزار و ۲۱۷ تومان عرضه شد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

گفت‌وگو

پربازدیدهای اقتصاد

یادداشت

تازه‌ترین‌ها اقتصاد

ویدیوی صفحه

دیدگاه