معادن یکی از پیشران های مهم توسعه است

معادن یکی از پیشران های مهم توسعه است
فرشته شیرزادی
یکشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۴:۲۵

استاندار آذربایجان غربی با اشاره به غیرفعال بودن برخی از معادن استان گفت: در راستای فعال شدن و بالا بردن ارزش افزوده و ایجاد فرصت های جدید اشتغال، معادن غیرفعال و راکد استان تعیین تکلیف و احیا می شوند.

به گزارش ایراسین به نقل از دنیای معدن، استاندار آذربایجان غربی محمدصادق معتمدیان امروز در جلسه شورای معادن استان با تاکید بر فعال نمودن معادن غیرفعال و راکد استان، گفت: معادن غیرفعال استان تعیین تکلیف شده و افرادی که توانایی بهره برداری از معادن استان را ندارند، باید سلب صلاحیت شوند.

وی ادامه داد: بخشی از واحدهای راکد و غیرفعال استان در حوزه معادن بوده و با تعیین تکلیف و واگذاری به سرمایه گذاران جدید، این معادن احیا و فعال می شوند.

استاندار آذربایجان غربی با تاکید بر نظارت کارآمد و به روز بر روندهای فعالیت معادن استان، اظهار داشت: با توجه به تاثیر مستقیم فعالیت معادن بر محیط زیست و منابع طبیعی و همچنین تاثیر بر روند زندگی مردم در محدوده فعالیت معادن، ضروری است روند نطارت بر روند فعالیت معادن استان بیشتر شده و از ابزارهای نوین نظارتی استفاده شود .

معتمدیان همچنین بر دریافت کامل حقوق دولتی معادن استان تاکید کرده و گفت: تا پایان شهریور ماه وضعیت معادن راکد استان باید تعیین تکلیف شوند.

وی با اشاره به اهمیت افزایش درآمد سرانه، ایجاد اشتغال و افزایش تولید در روند احیای معادن استان، ادامه داد: در روند واگذاری و احیای معادن توجه به روند قانونی واگذاری و اهلیت سرمایه گذار مورد توجه قرار گیرد.

استاندار آذربایجان غربی ادامه داد: خام برداری و خام فروشی از معادن آذربایجان غربی قابل قبول نبوده و ایجاد صنایع فرآوری از مواد معدنی استان با جدیت توسط سازمان صنایع و معادن پیگیری و اجرایی شود.

وی ادامه داد: معادن یکی از پیشران های مهم توسعه استان بوده و از تمامی ظرفیت های این بخش در راستای شتاب بخشیدن به توسعه استان بیشتر بهره برده شود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

گفت‌وگو

پربازدیدهای معدن

یادداشت

تازه‌ترین‌ها معدن

ویدیوی صفحه

دیدگاه