بازار میوه

ویتامین A یکی از ویتامین‌های موردنیاز در بدن است که علاوه بر نقش مهم آن در سلامت بینایی و چشم‌هادر فرایندهای مختلفی نیز نقش دارد.

به گزارش ایراسین، معرفی میوه‌ها، سبزی‌ها و مواد غذایی سرشار از ویتامین Aبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکزاصفهان؛ برای اینکه بدن سالمی داشته باشیم باید مقادیر کافی از این ویتامین را همواره دریافت کنیم.

این هشت مادۀ غذایی که برخی از بهترین مواد غذایی حاوی ویتامین A در رژیم غذایی هستند.

جگر

جگر غنی‌ترین منبع غذایی ویتامین A است. برخی متخصصان تغذیه توصیه می‌کنند برای جلوگیری از مصرف بیش‌ازحد این ویتامین، جگر را بیش از یک بار در هفته نخورید.

لبنیات

لبنیات نیز منبعی عالی برای ویتامین A هستند. استفاده، یک وعده از غذاهای لبنی می‌تواند بین ۱۰۰ تا ۳۰۰ میکروگرم ویتامین A داشته باشد.

سیب‌زمینی شیرین

یک سیب‌زمینی شیرین کامل حاوی ۱۴۰۰ میکروگرم ویتامین A در پوست خود دارد که میزان بیش از ۱۵۰ درصد نیاز روزانۀبدن در یک وعده است. برای افرادی که از رژیم‌های گیاهی پیروی می‌کنند، سیب‌زمینی شیرین منبع ارزشمندی از ویتامین A است.

اسفناج

اسفناج به دلایل مختلفی یک نیروگاه از مواد مغذی شناخته شده است. یک وعده، به اندازۀ نصف فنجان اسفناج پخته یا خام حاوی بیش از ۵۷۰ میکروگرم ویتامین A است؛ اسفناج یک راه عالی برای دریافت فیبر و ویتامین A به‌طور هم‌زمان است..

هویج

هویج مانند بسیاری از غذاهایی که رنگ نارنجی دارند منبعی عالی از بتاکاروتن است. نصف فنجان هویج خام حاوی بیش از ۴۵۰ میکروگرم ویتامین A است.

کدو

همۀ اشکال کدو زرد حاوی مقداری ویتامین A هستند؛ اما، کدوتنبل از این مادۀ مغذی غنی‌تر است.

فلفل

فلفل دلمۀ قرمز حاوی مقدار قابل‌توجهی ویتامین A است؛ تقریباً ۱۲۰ میکروگرم در یک وعدۀ نصف فنجان. از طرف دیگر، فلفل سبز تنها ۱۸ میکروگرم دارد که یک تفاوت بزرگ است.

طالبی

ویتامین A با گرم‌شدن می‌تواند تجزیه شود؛ بنابراین، منابع خام این مادۀ مغذی مهم هستند. طالبی تقریباً همیشه به‌صورت خام مصرف می‌شود؛ بنابراین، افزودن مقداری از این میوه به رژیم غذایی می‌تواند مصرف ویتامین A مورد نیاز بدن را افزایش دهد.

انبه، طالبی، گریپ فروت، هندوانه، زرد آلو، نارنگی و شلیل از جمله میوه‌های حاوی ویتامین a هستند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 11 =